Szerintetek megnyerheti Laci a VV4-et? És Szandika vagy Éva?
Aha Gina aztán nagyon megérdemelte volna... Mikor az első perctől fogva bőgött... Tudták hogy hova jelentkeznek nem? Akkor mi volt ez a fesztivál? Nekik még előnyük is volt,hiszen ketten mentek be,és így hogy kiesett Kristóf,Ginának úgy kellett volna gondolkoznia ,hogy ő még bent van és még mindig lenne esélyük a fődíjra. Mindenkinek hiányoznak a szerettei,de vállalták hogy beköltöznek. És tudták hogy együtt nem nyerhetik meg. Mégis mit gondoltak?
Nehogy már úgy nyerje meg valaki ezt a játékot hogy végigbőgi és sajnáltatja magát,vagy épp semmit nem csinál és unalmas. Igenis a megosztó személyektől érdekes a műsor. Most ha csak olyanok lennének bent mint Laci,Zsófi és a többi úgymond "jó ember" ,akkor ki nézné? Senki. Ez üzlet,és ez a showbiznisz. :D Lehet hogy Laci emberileg értékes,de azért nem ismerjük egyiküket sem,szóval nincs jogunk eldönteni hogy kinek milyen értékei vannak. Ez már előítélet lenne. Az más hogy neked épp ő a szimpatikus ,de ki tudja hogy viselkedik,és a másik akire azt mondod nem is ember,honnan tudhatjuk hogy nem értékesebb mint bárki más? Az alapján az egy óra alapján amit naponta leadnak,nem lehet valakit emberileg minősíteni,csak a szimpátiát lehet felmérni.
alekosz :
lehet, hogy népszerű, de szerintem a legtöbben rajta röhögnek, nem vele.
miért szereted ?
Szerintem sajnos Laci nem nyerheti meg, bent lesz még elég sokáig, de nem ő fog nyerni... Pedig ő megérdemelné.
Évát rühellem.
Szandika nekem szimpatikus, ő legalább tényleg őszitne.
Kedves 14.58-as! Én nem mondtam, hogy ismerem bármelyikőjüket is, viszont ítélni csak az alapján ítélhetek, amit látok a tv-ben, neten vagy akárhol máshol! Ez a játék lényege... Én csak annyit mondtam, hogy emberségesen is lehet játszani, lehetnek egymás ellenségei anyázás nélkül is! Míg Olivér a tv-ben leadott napi 1-1 óra alapján baromira unszimpatikus, taktikázik, és akivel csak lehet balhézik, lealázza... Lacinak alig akad konfliktusa, vagy ha még is, akkor sem úgy kezeli hogy elküldi a másikat a jó édes anyjába! Én mint néző csak is ezek alapján dönthetem el, hogy ki a szimpatikus, és ki az akinek odaadnám a nyereményt, hiszen ez erről szól, nem arról hogy valakit a kinti élete alapján bíráljunk (amit többnyire nem is ismerünk)!
Az hogy Gina egy gyenge jellem, és nem bírta a bezártságot, nem bírt szembenézni önmagával, én azt is megértem! Nem akartam villa lakó lenni, így nem is haragszom rá, hogy "ott lehetnék most a helyén" stb amikkel sokan illeték... Sajnálom hogy így döntött, de látszott rajta hogy az érzelmei őszinték, nem érzi jól magát bent, akkor mi értelme lett volna tovább szenvednie? Senki nem tudhatja hogy milyen lehet ott bent összezárva ennyire különböző személyiségekkel ilyen kis helyen... ő sem gondolt valószínű igazán bele, ennyi. Én azt mondom, hogy amit ott ők megmutattak, hogy mindennél fontosabbak egymásnak, az számomra szimptaikus volt! Én ezerszer előbb adnám oda ilyen embereknek a fődíjat, mint mondjuk Olivérnek vagy Évának, aki mindenkin átgázol!
Kellenek az ilyen emberek is a műsorba, hogy sokan nézzék tény, de a nyereményt akkor sem adnám oda nekik!
Én értem mire gondolsz ,én is ezt mondtam. Azt kell eldöntenünk hogy melyikük szimpatikus,az alapján amit látunk a tv-ben. Én csak arra akartam rámutatni,hogy azt hogy milyen értékei vannak egyik vagy másik szereplőnek,nem ítélhetjük meg.
Én sem jelentkeztem,de ha belegondolok hogy 18ezer ember jelentkezett és Gina megkapta a lehetőséget arra hogy bemenjen és akkor csak úgy kijön... Én meg azokat értem meg akik felháborodtak rajta. Ez már a 4 széria ,végignézett előtte 3at,pontosan tudta hogy zajlik.
Amint mondtam én egyiküket sem tartom érdemesnek arra hogy ennyi pénzt nekik adjanak. Senkit,sem Olivért,sem Évát,sem Lacit. Senkit. Ez számomra szórakoztató műsor,de aki egy ilyen műsorba jelentkezik,az számomra alapból nem szimpatikus.
És nem Lacit bántom ezzel,hiszen az életben nyilván szívesebben vagyok olyan emberek társaságában akik nem próbálnak meg kicsinálni,tehát ebből a szempontból Lacit egy normális embernek tartom. Ugyanakkor mivel ez egy tv műsor,szívesebben nézem ha történik is valami,nem pedig a családi idillt. Oli és Éva műsort csinálnak és ha belegondolsz nem csinálnak mást mint mindenki más. Ha belegondolsz ,a környezetünk sajnos tele van ilyen emberekkel, úgyhogy tulajdonképpen ez a Való Világ .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!