Megnyerheti Laci a VV-t?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 16:07
2/14 A kérdező kommentje:
?
2011. jan. 20. 16:18
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem, nála egy erősebb egyéniség fog nyerni. De remélem nem a ráczok.
4/14 A kérdező kommentje:
rtlklub
tudatosan nem mutatja..
pedig
ő
az
1ik
legjobb!!
csak
nem
balhézik,
ármánykodik.
nem
is
uncsi!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 20. 16:24
5/14 anonim válasza:
szerintem
nem nyerheti
meg
mert
nem
csinál
semmit
csak
arról
dumál
hogy
ő
milyen
értékeket
képvisel
és
ez
unalmas
6/14 anonim válasza:
Szerintem sincs sok esélye. Mint ember ő a legnormálisabb, de tényleg unalmas, nem tűnik ki semmivel (nem csak balhéval, ármánykodással lehet).
7/14 anonim válasza:
Igen, az nyer, akit az RTL Klub akar győztesnek. Nem azért, mert az SMS szavazatokkal hazudnak, hanem mert azt állítanak be szimpatikusnak, akit akarnak. 24 órából kb. 30 percet mutatnak, az nem jelent semmit.
8/14 A kérdező kommentje:
nem
csinál
semmit
csak
arról
dumál
hogy
ő
milyen
értékeket
képvisel
és
ez
unalmas.
hát,ez
nem
igaz....
épp
ezt
írtam,de
nem
esett
le..
mondom,h
érdekes.
szted
nem
gáz,h
ő
Főz
alekoszra
is
és
ő
kiröhögi??
alekosz
sztem
Fogytékos.
DIREKT
nem
mutatja
az
rtl.
2011. jan. 20. 23:39
9/14 anonim válasza:
Szerintem van esélye, de a villalakók közül nem neki van a legnagyobb szüksége a főnyereményre.
10/14 anonim válasza:
Jó, lehet, hogy az RTL szándékosan mutat valakit kevesebbet, valakit meg többet, ez benne van a pakliban. De magyarázd már meg légyszíves, hogy mért nem unalmas? Mert ő főz? Mert csak annyit írtál, hogy nem unalmas, pont ezt magyarázom...De mi az a hudefantasztikusan érdekes dolog, amit csinál? Magyarázd el, érvelj is, ne csak a levegőbe beszélj. Lehet, hogy csinál, csak nem teszik bele az összefoglalóba, de akkor azt te sem tudhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!