Most, hogy megint Béci ment vissza, megnyerheti Alek?
Figyelt kérdés
Én eddig nem hittem abban, hogy ez bunda, még most is remélem, hogy Alek nyeri.... Én már annyira utálom a ráczékat... :(2011. márc. 12. 22:30
1/15 anonim válasza:
Ez bunda. Már az eredményhirdetés előtt kint volt a VV honlapján, hagy Béci nyert 60%-kal. És azt a cikket még meg is kellett írni. Ez Magyarország kéremszépen, egy nagy bunda az egész.
2/15 anonim válasza:
IGEN BUNDA. EZT ÉN IS LÁTTAM AMIT AZ ELÖTTEM SZÓLÓ IR.
3/15 anonim válasza:
ÉS EDDIG MINDEN PÁRBAJON A KIHÍVÓNAK VOLT ELÖL A KÉPE, ÉS ÉRDEKES MOST MEG SZANDIKÁÉ VOLT A 2. HELYEN, AMIKOR SZANDIKA VOLT A KIHÍVÓÓÓÓÓ.
5/15 anonim válasza:
Ezek után már Kezdem elhinni, hogy a győztes tényleg meg van írva:(
6/15 anonim válasza:
Faj amiert nem az ment vissza akit ti akartatok?Szanalmas csurhe.
7/15 anonim válasza:
Akkor lesz bunda ha Alekosz nyer:)Na puff.Rosszat irtam mert a kedvencetek? Nagyon sokan szeretik Bécit ezt olyan nehéz elfogadni???
8/15 anonim válasza:
Énis úgy gondolom,hogy bunda,bár szeretném,hogy Bécinek a szarvát vki rendese letörné,mert nagyon nem akarom,hogy nyerjen..Számomra most már még hiteltelenebb az egész műsor ezzel a párbajjal
9/15 anonim válasza:
Haha 22:42:)
Az utcán, az interneten, mindehol csak az lehet hallani, hogy így a Béci úgy a Béci. Ez nem szánalmas, ezzel takarózol. Lehet ám hárítani a saját "tulajdonságaidat" másokra, de attól még igaz.
10/15 anonim válasza:
az a baj hogy a vv nézőkből kb minden 50. szereti csak bécit, ez nagy csalás volt, tudhatta volna mindenki előre, hogy Bécit nem engedi az RTL ilyen korán ki onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!