Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most, hogy megint Béci ment...

Most, hogy megint Béci ment vissza, megnyerheti Alek?

Figyelt kérdés
Én eddig nem hittem abban, hogy ez bunda, még most is remélem, hogy Alek nyeri.... Én már annyira utálom a ráczékat... :(
2011. márc. 12. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem Béci kifejezetten azért ment vissza, hogy a végén legyen Aleknek ellenfele, és ne váljon már most egyértelművé, hogy ő fogja megnyerni az egészet. Abból indultam ki, hogy a mostani párbaj bunda volt, de kétlem, hogy a végéhez hozzá mernének nyúlni (Aleknek "kicsit" több rajongója van, mint Szandikának).
2011. márc. 12. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem szimpatizálok Bécivel de ésszerűen átgondolva:

Béci rapper, már csak a klippjeiből is látszik hogy qva sok embert ismer és qva sok haverja lehet.Nem mellékesen tezsvíír, szóval ez is előny, a sok tezsvíír nyilván szavaz rá.Nem mellékesen Szandika ki akart menni, ha én Szandika drukker lennék valszeg befolyásolna ez abban hogy szavaznék rá.

A cikkhez meg annyit hogy a szerkesztők nyilván nem akkor tudják meg az eredményt amikor a nézők, a különbség meg simán volt annyi hogy nyugodt szívvel megírhassák a cikket.

2011. márc. 12. 23:24
 13/15 anonim válasza:

Szerintem, ezt a kérdést Rubin Kristóf dönti el!

Kérdezd meg tőle! De lehet, hogy még nem tudja, mert a nézettség magasan tartása miatt ez egy változó.

2011. márc. 13. 08:46
 14/15 anonim ***** válasza:

22:46,Akármilyen tulajdonságai is vannak Alekosznak,őt is legalább ugyanannyian szeretik mint Bécit!

Ezt olyan nehéz elfogadni?

Egyébként az utólsó előtti író szavaival élve én is testvíír vagyok,de ha szavaznék Alekoszra szavaznék mert szimpatikusabb,poénosabb,szórakoztatóbb.

És egy TV műsorba a nézők kb.70%-nak ez kell.

2011. márc. 13. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi már le van zsírozva a győkér Alkosznak a győzelme.
2011. márc. 13. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!