Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem tartjátok túlzásnak hogy...

Nem tartjátok túlzásnak hogy Justin Bieber ennyi díjat kap?

Figyelt kérdés

Kicsit soknak gondolom hogy berobbant a köztudatba ez a kis srác, akiben nincs sokkal több mint akármelyik átlagos gyerekben!

Azóta olyan előadók elől nyer el díjat mint Lady Gaga, valamint olyan tehetségek helyett jelölik mint Adam Lambert, holott ezek a díjak a tehetségről szólnak!

Kíváncsi vagyok mi erről a ti véleményetek?

2010. nov. 30. 18:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Akik odaítélik neki, tehetségesnek gondolják. Valószínűleg életműdíjat még nem kapott.
2010. nov. 30. 18:41
 2/23 anonim ***** válasza:
89%

En nem birom a sracot, szerintem egy kis b*zi :) idegesit hogy mindenki hogy odaig van erte, pedig nem nagy szam. Sokkal tehetsegesebbek is vannak nala, akik nem kapnak ennyi figyelmet :( + idegesit hogy minden velem egykoru csaj megvan veszve erte. nem tudom mit latnak benne...

16/L

2010. nov. 30. 18:41
 3/23 anonim ***** válasza:

Irritál, nyálas. Nem tudom a tinik mit esznek egy ilyen kis s.ggdugaszon, ha nekik ez az ideális pasi, akkor nézzenek szét az oviban.

A díjak kiadása meg előre el van döntve, hogy ki kapja meg.

21/N

2010. nov. 30. 18:46
 4/23 anonim ***** válasza:
Ki a tököm az a Justin Bieber?
2010. nov. 30. 18:48
 5/23 A kérdező kommentje:

Hát pont ezt nem értem... Mért kell őt akkora tehetségként emlegetni?

Én sem tudom mért kell mindenkinek odáig lennie tőle! Annyi más igazi tehetség van akik nem kapnak díjakat pedig igazán megérdemelnék... helyettük egy ilyen kisgyereknek adják!

(Azért ha kérhetlek titeket máskor ne használjuk a homoszexuális szót,csak azért mert nem bírjuk az adott embert... elvégre ez nem egy negatív jelző,csak szexualitás!)

2010. nov. 30. 18:52
 6/23 A kérdező kommentje:
ma 18:48 - szívem nézz már utána mielőtt válaszolsz! Bár lehet hogy nem jársz vele jól..:D
2010. nov. 30. 18:53
 7/23 anonim ***** válasza:
De!
2010. nov. 30. 19:24
 8/23 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van... Ez felháborító és sajnálom hogy itt tart a zeneipar :(
2010. nov. 30. 20:35
 9/23 anonim ***** válasza:
de.. szerintem egykis vékonyhangu hülyegyerek akit a kapcoslatok alapján jutattak be a szárvilágba, amerikába már midnenki sztár.. eléggé szomorú.
2010. dec. 1. 19:38
 10/23 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a másik! Nem azért tart ott ahol mert akkora tehetség! Csupán valaki betolta a zeneiparba! És mi van azokkal akik megérdemelnének egy-két díjat? Semmi mert őket inkább mellőzik...
2010. dec. 1. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!