Nem tartjátok túlzásnak hogy Justin Bieber ennyi díjat kap?
Kicsit soknak gondolom hogy berobbant a köztudatba ez a kis srác, akiben nincs sokkal több mint akármelyik átlagos gyerekben!
Azóta olyan előadók elől nyer el díjat mint Lady Gaga, valamint olyan tehetségek helyett jelölik mint Adam Lambert, holott ezek a díjak a tehetségről szólnak!
Kíváncsi vagyok mi erről a ti véleményetek?
a tegnapi 18:46-os vagyok.
Vegyük pl. Willow Smith-t, Will Smith lányát.
9 éves kis takonypóc, apuci megcsinálja neki a zenei karriert. Most komolyan erre van szükség? Ovisokat benyomni a zeneiparba?
nos, ezért hívják zeneIPARnak... ha Justin Bieber jól eladható a tinilányoknak, akkor persze, hogy a díjjakal is őt tolják előre.
amúgy én sem bírom a srácot, katasztrófa
26.l.
Bieber egy buzeráns, tehetségtelen senki, én azon is meg vagyok lepődve, hogy egyáltalán "híres" lett, nem hogy még díjakat kap.
Egyébként amikor én először meghallottam, azt hittem, hogy 10-12 éves lány énekel...
Azért ne b*zizzatok megint.
A jó hír ,igaz hogy a Grammy-n megint kapott 2 jelölést Justin,de végre Adam is kapott egyet. Talán végre érdekelni fog valakit a tehetség.:)
ma 08:49- Igazad van, csak nem hiszem el hogy azt kell nézni egy előadóban hogy "jajj de cuki"! Úgy gondolom elsősorban a hangjával kéne kitűnnie amivel nem tud mert nem egy különlegesség...
ma 13:02- Amikor először meghallottam én sem gondoltam hogy egyszer majd ekkora sztár lesz belőle... nem értem mért vesznek meg érte a kis csajok egyszerűen semmi sincs ebbe a gyerekbe...
(Még egyszer megkérnélek hogy NE b*zizz!!! köszönöm!)
ma 15:21- Én is nagyon örülök Adam Lambert sikerének! Végre jelölnek igazi tehetségeket, talán lassan túl lépnek az AMA-n történteken!
a legelső hozzászóló vagyok.
Adam Lambert sikerének örülök, ő megérdemli, meg a zenéje is sokkal jobb.
bocsi, a tegnapelőtti 23:16os vagyok.
(a legelső hozzászóló mondatot egy másik kérdéshez írtam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!