Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Őszintén érdekelne mi vonzót...

Őszintén érdekelne mi vonzót találnak a nők ebben az énekesben?

Figyelt kérdés

Sokszor látom ahogy kommentekben olvadoznak a nők, hogy ó milyen aranyos mosolya van stb. A pasi amúgy 165 cm magas de ez se zavarja őket

FIGYELEM a kérdés nem bőrszín miatt van!!! A pasas vonásai, elálló fülei, alacsonysága miatt nem értem egyes nők reakcióját!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

tegnap 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos néger csávó külseje van. Ezerszer jobban megértem, mint azt, hogy mi vonzót találnak mondjuk Timothée Chalamet-ben. Aki amúgy egy jó színész, de akkor is úgy néz ki testileg, mint egy kisfiú (öltözékre sokszor meg mint aki az anyja ruháit próbálgatja).
tegnap 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mióta világ a világ, a művészek (énekesek színészek festők mindegy) bejönnek a nőknek. Nem mindegyik jön be mindenkinek, de egy művész garantáltan bejön valakinek.
tegnap 17:11
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

12.

Azért annyi kiegészítéssel, hogy a GAZDAG művész jön be nekik, a csóró aki éppen túlél a művészkedéséből (pl. 1-1 kép eladásából pont megvan a rezsi + albérlet + kaja) általában nem nagyon kell senkinek.

tegnap 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 Szerintem soha életedben nem voltál még kisebb együttesek koncertjén, és nem is ismersz senkit aki szakmabeli, de még olyan nőt sem, aki jár koncertekre. Eltaláltam?
tegnap 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:

14.

Sőt embereket se, a föld középpontjában élek, ahol a laposférgekkel táplálkozom és csak mindenszentek éjszakáján jöhetek elő.

tegnap 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 Ah így már értem!🙂👍

Ez megmagyarázhatja azt, ha valaki azt hiszi, hogy pl az underground előadókra nem buknak a nők.

tegnap 18:22
 17/17 anonim ***** válasza:

16.

Egyéjszakásokra maximum, tartós kapcsolatra azért nem annyira vevőek rájuk, mert ha nincs pénz... akkor szerelem sincs. Lehet persze, hogy összeszednek valami trashlégy csajt akinek életeleme, hogy "híres" barátja legyen és nem érdekli, hogy ez a szint csak amolyan "Mc Senkiházi a telepi repper" vagy a "Testvér hígat foss!" rockzenekar hőzöngő arca akinek együttese kizárólag a Savanyúréti Napokon léphet fel, akkor is csak rövid időre a helyi asszonykórus fellépése után.

De ezek is előbb jönnek össze helyi "focistával", akinek legnagyobb eredménye, hogy rúgott egy kapufát a Tardamajor - Büdöskútpuszta öregfiúk meccsen.

De egy festő, szobrász vagy ilyenek, akinek műveire senki sem kíváncsi, nem lesz egy nő se vevő, mert az ilyen művész csóró és sosem lesz fényes jövője. Kivéve, ha belpesten él.

tegnap 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!