Őszintén érdekelne mi vonzót találnak a nők ebben az énekesben?
Figyelt kérdés
Sokszor látom ahogy kommentekben olvadoznak a nők, hogy ó milyen aranyos mosolya van stb. A pasi amúgy 165 cm magas de ez se zavarja őket
FIGYELEM a kérdés nem bőrszín miatt van!!! A pasas vonásai, elálló fülei, alacsonysága miatt nem értem egyes nők reakcióját!
tegnap 14:49
1/17 anonim 

válasza:

Némelyiknek gondolom a tehetsége miatt jön be, valakinek külsőre és tehetség miatt, néhánynak a pénze, sikere miatt. Mondjuk rappelni tud nagyon úgyhogy értem miért vannak rajongói.
2/17 anonim 

válasza:

Én semmit, nem jönnek be se a feketék, se az alacsonyak.
3/17 A kérdező kommentje:
1-es igen elismerem, hogy tehetséges, magam is régóta hallgatom a számait de most a Super Bowl miatt még jobban felkapták és látom sok nő csorgatja a nyálát rá. Férfiként nekem ez meglepő
tegnap 15:00
4/17 anonim válasza:
Csorgatják a nyálukat? El nem tudom képzelni. Én nem is tudok férfiként tekinteni rá.
5/17 anonim 

válasza:

Számomra ő és a zenéje is érdektelen, de a #1-es jól leírta a lényeget. Én például Hozier-ért vagyok odáig (külsőre is 10/10), fantasztikus zenész és énekes, de másoknak ez a rajongásom lenne érthetetlen és meglepő.
6/17 anonim 

válasza:

Hát de mi meglepő van rajta? Híres, tehetséges, gazdag! Persze, hogy oda vannak érte.
8/17 anonim 

válasza:

Itthon is nagy előnnyel indul a kisebbség, mert "ekszotikusak" + nekik nem nagyon kell a törvény miatt aggódni. A börtön belefér, oda általában barátok, rokonok közé kerül, szinte a "felnőtté válás próbája", amit diplomaosztókra jellemző szabadulóbuli követ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!