Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan ferfiakkal ismerkedek akik egyaltalan nem erdekelnek, aztan a vegen nekem lesz rossz. Hogyan valtoztassak ezen?
3 ilyen is volt.
Nem erdekelnek, de beszeltem veluk unalmamban, es arra alapoztam hogy jo lehet ez még..
De egyaltalan nem mukodik semmi, sem a kommunikacio, sem a vonzalom, semmi. Nem erdekelnek. De varok a csodara, hogy megvaltozik ez még. De oket en erdeklem.
Aztan azon kapom magam, hogy mar nincs igy, miattam..
Es nekem faj..
Mikozben nem is akartam veluk ismerkedni, nem is erdekletek. De nekem lesz rossz a vegen, mert mar nem erdeklem oket.
Hogyan valtoztassak ezen?
Miert varok arra hogy elkezdodjon valami eroszakkal?
24L
Mert elvárás miatt akarod. Hogy márpedig kell, hogy legyen neked is pasid.
Milyen már az, hogy nincs.
Valamilyen szinten zavar mások véleménye, hogy ha nekik van neked miért nincs.
Jót akarsz elsőre sietteted is.
És függő is vagy.
Az ismerkedés pont egy olyan dolog ami, ha valakivel nem megy akkor erőltetni nagyon felesleges. Azt az időt amit elpazarolsz ilyen "muszáj" akarod, de amúgy nem is érdekel látszat ismerkedésekre fordítsd inkább valami olyanra ami tényleg érdekel és örömödet is leled benne.
Rossznak meg végső soron azért rossz, mert tudatosul benned, hogy nem alakult ki most sem semmi.
Fiatal vagy még, szóval jó, hogy ezt megpróbáltad, így ismered meg magadat is. A pártalálást nem is kell elsietni, mert nem verseny, nem a következőt keresed, hanem az utolsót.
Szóval ja... most már tudod, hogy eby akárki-bárkibe nem érdemes sok időt és energiát feccölni. Kellenek a közös dolgok, kell, hogy jókat beszéljetek, és kell a kémia is, a vonzalom.
Ha nincs meg mind úgy max 2 tali után, akkor felesleges folytatni. De legtöbb esetben 1 randi is elég, hogy kiderüljön a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!