Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan változtassak a rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak a rossz szokásaimon?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt élek és most kezdjük lassan megismerni egymás rossz szokásait. Nos, engem gyerekkorom óta arra szoktattak rá hogy minden a fenekem alá van téve. Amikor fiatalabb voltam a reggeli minden nap az asztalon vàrt készen, sokmindent megcsinálnak a szüleim helyettem,még anélkül is hogy kérném.De nem tudom viszonozni. És ez baj és a barátnőm is elmondta a szemembe ezt és igaza van.Barátnőm,szegényebb családból származik és nehéz életet élt, sokmindent önállóan csinált stb. Zavarja és làtja hogy a szüleim mennyire a kedvemben járnak. Nem az én hibám , így szoktattak rá és rámragadt. Változtatni akarok, mert egy párkapcsolatban már nem lehet lazsálni stb, főleg nem egy olyan személlyel aki nagyon talpraesett. De nem 1 nap alatt változik az ember, ezt ő is megérti.
2023. febr. 6. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy kezdd el csinalni. Miért ne tudnád viszonozni?
2023. febr. 6. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el odafigyelni rá tudatosan és kezdetnek mondjuk csináld meg magadnak a reggelidet, ne tőle várd el. Sőt, időnként megpróbálhatsz a kedvébe járni és neki is összekészítheted. Beszéld meg vele, hogy mik azok, amiket szerinte igenis képesnek kéne magadnak elintézni, gondold át, hogy mi az, ami szerinted is teljesen jogos és kezdd el. Nem kell egyik napról a másikra teljesen megváltoznod, de semmi nem tart vissza, hogy ne várd a kiszolgálást, te is képes vagy a legtöbb dologra. Csináld ahogy tudod és ha a barátnőd is látja, hogy igyekszel, biztos támogatni fog benne.
2023. febr. 6. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem kifogás. Tíz évesen még oké, hogy nincs hozzászokva a gyerek, de akinek barátnője van, az legyen elég nagyfiú hozzá, hogy vállalja a felelősséget.
2023. febr. 6. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Gratulálok a kedves szülőknek, igazán büszkék lehetnek, hogy ilsen életképes férfit neveltek.
2023. febr. 6. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszeljetek meg es osszatok fel a feladatokat, ennyi. Minden masodik nap a masik csinalja meg amit meg kell. Nem bonyolult.
2023. febr. 6. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem tudsz? Leírnád rendesen? Megcsinálni a reggelit, vagy kitakarítani? Mit nem? Fogod a kést, fakanalat, porszívót, és nekiállsz. Nem a te hibád, hogy mit csináltak a szüleid, de most a te hibád, ha nem látod el magad egyedül.
2023. febr. 6. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Ember,rendelj kajat . Lehet egesz nspra elore elkedzitett kajst rendelni. Gondolom nem problema a penz,amibe kerul!!

A takaritasra meg ceget fizetsz.

Ja,ha nem tellik ra,akkor meg mozdulj meg,mielott elhagy a nod.

2023. febr. 7. 05:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd otthagy a nőd, aztán egyedül kénytelen leszel.
2023. febr. 7. 05:26
 9/9 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Ez már fel siker,hogy felismerted a problémát, következő lépés elkezdeni változtatni. Menni fog, hajrá!
2023. febr. 7. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!