Tényleg meghalt David Guetta? Ti hallottatok róla?
Figyelt kérdés
Olvastam róla egy cikket a neten, de már annyi mindenkiről megírták hogy halott szóval nem tudom hogy igaz-e.2010. nov. 8. 19:20
2/15 anonim válasza:
Igen.
Nem gyilkosság, csak baleset lehetett annak a francia DJ-nek a halála, akinek holttestét sporttáskába csomagolva találták meg saját fürdőszobájában október végén, 10 nappal eltűnése után. A nyomozás mostanra kiderítette, hogy egy balul sikerült szexjáték lehet felelős a Grammy-díjas zenész haláláért, tehát nem a felbőszült metállosok végeztek vele.
3/15 anonim válasza:
Én meg nemrég azt hallottam, h Lady Gaga halt meg (komolyan!)....tehát sztem ez csak ilyen értelmetlen pletyka.....ha valóban meghalt vna (akár D.G, akár L.G.) akkor tele lenne már vele az internet, de azz egyetlen, amit ezzel kapcs. találtam, az egy kérdés volt egy hasonló oldalon, szval NEM ! ;)
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 8. 19:33
5/15 anonim válasza:
Második! Ez a cikk egy ANGOL KÉM-ről szól!:D Nem Guettáról!
Természetesen nem halt meg,ahogy Lady Gaga sem.Utóbbi ezt tegnap be is bizonyította budapesti fergeteges koncertjével,ahol nagyon is élt!:)
6/15 anonim válasza:
Mivan rátévedtél a Blikk oldalára?
7/15 anonim válasza:
csodálomm pedig hogy nemölik meg a mostani gagyi zenéiért:D
9/15 anonim válasza:
A rajongói nem gyilkolnak, hülyék még ahhoz is.
10/15 anonim válasza:
Szerintem úgy halt meg, mint SP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!