Ezt nem hiszem el meghalt Brittany Murphy. Hallottatok róla?
hát az utsónak igaza van
viszont nagyon bírtam őt
főleg a szakítópróbába:)
Igen volt férje, több mint két éve voltak már házasok...
Am meg az h hol mit találnak ki,sztem nagyon nemkéne ilyet kijelenteni h drogozott és azért halt meg.... Nemtom de mindenki ismeri azt a szót h pletyka.... Amíg nem mondják biztosra nemkéne ilyet kijelenteni már csak azért sem mert halottról vagy jót vagy semmit! Ha meg télleg drogozott (majd kiderül igaz e vagy sem) akkor is csak sajnálom! Csomó paraszt meg szétk*rt riban drogozik meg minden, azok életben maradnak, ilyen jó színésznők meg nem...
Nos ,lehet,hogy pletyka hogy drogos volt,bár sok kép,sok hír járta már be a kábítószer imádatát.Egy angol tv műsorban fél éve láttam pont vele egy riportot(tudom azért néztem meg a műsort mert tetszett a ne szólj száj filmen),és ő maga bevallotta,hogy különböző drogokhoz nyúlt,és egy bizonyos film után elvonókúrára fog menni.Emlékszem meglepett,mert fiatal,szép lányként ráadásul sikeresként már akkor sem értettem miért csinál ilyen hülyeséget.
Én személy szerint azokat az embereket akik a drog miatt halnak meg(legyen az ismeretlen,vagy híres ember)nem tudom sajnálni.Az ő döntésük,hogy az életüket így teszik tönkre,holott sok olyan van amit csinálhattak volna drog helyett.
Azokat az embereket sajnálom akik súlyos betegség következtében halnak meg,vagy balesetben.Sajnálom a gyerekeket akik még nem is éltek,és már meg is halnak szintén betegség,vagy baleset miatt.Nagyon sajnálom(sőt meg is siratom) azokat az embereket akik gyilkosság áldozatai lettek.De nem hat meg egy drogos halál híre.Egy élete van mindenkinek,és nem szabadna ilyen élvezeti dologra elherdálni.
Ezek szerint akkor mégsem ment elvonóra...
Én így is amondó vagyok, hogy az influenza miatt legyengült szervezetére túl sok fájdalomcsillapítót vett be. Persze lehet, drog, anorexia, vagy egyszerűen szívroham. Ezt majd a boncolás után tudjuk meg. Én akkoris sajnálom őt, tehetséges volt, szép, és fiatal. Férje is volt több mint 2 éve. De nem értem, hogy mennyi hasonló korú drogos, anorexiás őrült rohangál fel, s alá Hollywoodban, de mégis egy olyan ember megy el közülük, aki még vitte volna valamire. Olyan rossz látni mindenhol, hogy Brittany Murphy: 1977-2009
Meghalt. Nem lesz több filmje... ennyi... vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!