Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ezt nem hiszem el meghalt...

Ezt nem hiszem el meghalt Brittany Murphy. Hallottatok róla?

Figyelt kérdés
Istenem... Egyik kedvenc színésznőm... 37éves volt... Úristen:'( R.I.P.
2009. dec. 21. 16:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Legalább van aki felfogja a dolgokat normálisan, hogy annyi minden szakadt ribanc meg ilyenek drogoznak azt élnek tovább:/ azt egy ilyen lány akinek még jövője lett volna meghal... tökmindegy h mibe... visszafordíthatatlan... sajnos :(
2009. dec. 23. 09:14
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

Ráadásul a családjának milyen lehet:s Néhány nappal Karácsony előtt az anyja megtalálja a gyereke holttestét:S Aztán Szenteste eltemetik:S Borzasztó:S

R.I.P Brit Murphy

2009. dec. 26. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
ejj
2010. máj. 24. 15:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ma reggel a férjet is holtan találták otthon...

:(

2010. máj. 24. 20:43
 15/19 A kérdező kommentje:
Jah:/ Nem semmi....
2010. máj. 25. 08:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A napokban volt róla magint egy cikk. Elég érdekes. Ő is meg a férje is ugyanúgy tüdőgyulladás + vérszegénységben halt meg. Az hogy milyen (gyógy)szerek voltak a szervezetében azt pletykák alapján lehetetlen megmondani.

Mindenestre az anyja is gyanuba keveredett utólag, mert utána pl. elég furán ölelgette az özvegy vejet. Az anyós is úgy érezte, hogy több járna neki, perlekedett... de Brittany fuatal kora ellenére végrendelkezett, méghozza elég fura körülmények közt.

Szóval a bulvár sugallgatott ezt-azt. De az ügyészség nem emelt vádat senki ellen.

2021. okt. 18. 11:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Megjelent az Hbo max-on egy a haláláról szóló dokumentumfilm.
2021. okt. 19. 17:18
 18/19 anonim ***** válasza:
A mai napig hiányzik. Én személy szerint sohasem láttam olyan nőt, akiből az a megmagyarázhatatlan varázs áradt, mint ami belőle. Aranyos, kedves de egyben eszméletlen szexi, a szemei is szinte beszélni tudtak. Se hasonlóan szép arcot nem làttam soha, nem egyszerűen szèp, hanem valami földöntúli érzés ha ránèzek. 20 éve láttam meg először, és azóta se láttam olyan nőt, aki ezt ilyen intenzíven előhozta volna belőlem. Ő egy volt, és megismételhetetlen. A mai napig sokszor ha rossz napom van, felvidít ha megnézem egy filmjét, interjúját stb. Ő valahogy mindig az életem része lesz. Kár, hogy már csak a régi szerepeiben él tovább. Nyugodjon bèkében.
2023. máj. 31. 09:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Szegèny beteg volt, az igaz. Viszont, nem a betegsèg, hanem a rengeteg nyugtató ès fàjdalomcsillapító okozta a tragèdiàt.
2023. dec. 5. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!