Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hallottátok, hogy ma meghalt...

Hallottátok, hogy ma meghalt Brittany Murphy?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Borzalmas. 32 évesen leállt a szíve. Bárki lehet elég idős a halálhoz.
2009. dec. 20. 21:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez az.32 évesen leáll valakinek a szíve? Annyira hihetetlen.Nem voltam rajongója,de láttam pár filmben és alig akartam hinni a szememnek mikor megláttam ezt a hírt.
2009. dec. 20. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Ofőm felesége is tanár és egy 10en akárhány éves gyerek szíve csak úgy megállt, pedig nem is volt beteg.
2009. dec. 20. 21:42
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
igen, annyira hihetetlen. én nagyon jó színésznőnek tartottam, épp egyik nap láttam vele egy filmet. olyan aranyos arca is volt és jó szerepei és olyan borzasztó...
2009. dec. 20. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Én nem hallottam,most láttam itt,és nem akartam elhinni!:((

Rettenetesen sajnálom,és meg vagyok rendülve,mert az egyik kedvenc színésznőm volt.Annyira szép volt,kedves és érzékeny.Az egyik kedvenc filmem tőle a ne szólj szám volt!:(((

2009. dec. 20. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Imádtam!! Megdöbbentett!!
2009. dec. 20. 23:24
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen, annyira tehetséges ..amikor a párom mondta el sem akartam hinni..tehetséges, kedves, szép...én is megrendültem, nagyon jó színésznő volt...
2009. dec. 21. 02:33
 8/13 anonim válasza:
89%
jaj olyan rossz először heath ledger most meg ő...:((
2009. dec. 21. 14:19
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
imádtam:S felfoghatatlan, hogy meghalt:S
2009. dec. 21. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
43%

Azért állt le a szíve mert erősen drogozott.Sokszor már olyan állapotban volt,hogy miatta leálltak a film forgatással(beszámíthatatlan volt,nem tudtak mit kezdeni vele,így egy csomó pénzt kidobtak az ablakon miatta(a stábot,bérelt helyet fizetni kellett akkor is)Az utóbbi hónapokban többen visszamondták a szerepét is,mert a drog miatt nem tartották alkalmasnak arra,hogy végig csinálja-e.

Szóval én nem sajnálom,mert sikeres volt,színésznő volt,gazdag volt,és egy világ hevert a lábai előtt.Ő elcseszte avval,hogy kemény drogokat használt...

2009. dec. 21. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!