Hallottatok ilyet? Meghalt egy 8 hónapos baba, mert Nurofen túladagolás miatt leállt a veséje.
nem halottam,szegeny baba
nekunk azt mondta a doki h 5 napig szabad adni
hol hallodtad?a hideg is raz
az en babam 9 honapos
Borzasztó, ami szegény kisbabával történt és mennyit szenvedhetett szegény!
A szülei miért nem olvassák el a tájékoztatót?????? Nekem az az első dolgom, még nem is adom neki, de már bújom, hogy mit írnak. - volt egyszer szerencsém is ebből, mert a dokitól olyat kapott, amit nem szabadott volna adni neki - De ettől eltekintve előtte is mindig mindent elolvastam! Szerintem ez nagy felelőtlenség volt!
Szerintem csak jot akartak, hogy ne szenvedjen a baba.
Valoszinuleg vakon biztak a dokiban es azt hittek, hogy minden infot elmondott.
Ez nagy butasag volt reszukrol, hisz az orvosnak nem az a feladata, hogy felolvassa a betegtajekoztatot.
En is mindig mindent elolvasok mielott hasznalnam es nem csak a gyerek gyogyszereinel hanem a sajatunknal is!
Borzalmas ez az egesz foleg, hogy szegeny rengeteget szenvedhetett!
A szulok ezt soha nem fogjak maguknak megbocsajtani az tuti!!
Reszvetem a csaladnak!
Istenem!
Összeszorult a torkom!
Szegény kisbaba! De hogy lehetnek ilyen hülyék, hogy nem olvassák el a tájékoztatót, vagy hívta volna fel az orvost, hogy meddig szabad adni!?
Én tuti öngyilkos lennék, atyám, jót akartak, aztán megölték a gyereküket!!
Ha belegondolok, hogy a kisfiam 10 hónapos!!!
Jajjj!!!Borzasztó!!!!
Pont pár hete mesélte egyik ismerősöm, h van egy ismerősük, akik állandóan nurofent adtak a babának - azt már nem tudom, h milyen bajra - , kilyukadt a gyomra, nagyon sokáig kórházban volt a baba, többször műtötték, nagyon vékony,mert semmi nem maradt meg benne. Lehet, hogy egy gyermekről beszélünk? Melyik megyében lakott ez a baba?
A szülőkről annyit tudok, hogy már veszítettek el egy gyermeküket.
Nem is értem, amúgy is minek láz és fájdalomcsillapítóval tömni egy FOGZÓ babát???
A Nurofent első sorban láz csillapításra találták ki.
Ha a gyerekem szenved a foga miatt, akkor megpróbálom megvígasztalni, vagy végső esetben adok neki Viburcol kúpot, nem nurofent...
Meg nem rendszeresen.........
A másik meg, hogy azért van oda téve a betegtájékoztató, hogy olvassa el a szülő.
Másodéves gyerekápoló vagyok. Sok anyuka vérig sértődik mikor ezt mondom, de elég 3-4 napot eltöltened a legegyszerűbb gyerekosztályokon és rögtön látni fogod, hogy az oda bekerült gyerekek 90%-a azért beteg mert a szülő valamit rosszul csinál.
Nem egyedüli eset amit leírtál. Van, hogy a legegyszerűbb dolgokkal nyomorítják meg egy életre a gyereket, mert ugye a szülő mindent jobban tud és minden orvos hülye...
Csak hát látod, hogy milyen következményei lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!