Hallottatok ilyet? Meghalt egy 8 hónapos baba, mert Nurofen túladagolás miatt leállt a veséje.
Nagyon sajnálom.:(((
Nem tuom mit lehet csinálni egy 8 hónapossal, ha leáll a veséje. Az én öcsémmel is megtörtént amikor 3 éves t. Ráadásul korházban. Félrediagnosztizálták és félrekezelték, és anyánknak talán a 2.,3 nap tünt fel, hogy nem volt vizelete. Öcsémet sikerült megmenteni, pedig valamilyen sokkt is kapott és komába esett. Szörnyű!
12 éves koráig kapott különféle kezeléseket, és kb addig éjjel bepisilt, de teljesen rendbejött. színjelessel végezte az egyetemet és van 3 szép lánya.
Részvétem a családnak!
Hol hallottad? Tv-ben vagy interneten? Sehol sem találok róla semmit!
Én is adtam a lányomnak Nurofent, ha láza volt, de nem fogzásra, arra a védőnőm Panadolt javasolt, de még azt sem adtam. 1 éves a fogai eléggé megviselték, amikor bújtak, de gyógyszert nem adtam neki, Gengigélt, de az sem hatott, így ringattam, és visszaaludt. Annak idején nekünk sem volt fogzásra gyógyszer, és mégis kibújt a fogunk. Één feleslegesen nem adok neki gyógyszert és elolvasom mindig a betegtájékoztatót, anélkül nem adok neki és magunknak sem gyógyszert!
Részvétem a családnak!
Jézusom, szegény kisbaba! Én is adtam a kislányomnak sokszor nurofent fogzásra, de hogy ezek után nem adok, az biztos.
Én napi egyszer adtam neki, este amikor láttam hogy nagyon fáj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!