Hallottatok olyanról, hogy a baba csalánkiütéses lehet a Domestostól? Az én babám tiszta pötty, és esélyes hogy mindig a kádfertőtlenítés után lesz olyan. Ezt olyan nehéz elképzelni.
Tiszták vagyunk de még sose fertőtlenitettünk kádat domestossal.
állatker. ben lehet kapni mosott homokot 80,-/ zacskó azzal kidörzsöltük a lerakódásokat és ecettel v. súrólókrémmel az alját és a csempét aztán hideg vizzel amig tiszta nem lesz. a homok újrafelhasználható.
Igen valószinü hogy lehet tőle.
jó forró vízzel ki kéne öblíteni a kádat alaposan a fertőtlenítés után! baba nem találkozhatna domestossal, még nagyon kicsi ahhoz és ezek az erős fertőtlenítők nem csak a "rossz" bacikat ölik meg a babád bőrén!
egyébként ajánlom a clorasept folyékony szappant, én azzal fertőtlenítem a kádat miótí kisfiam is a nagykádban fürdik, nem olyan erős fertőtlenítő mint a domestos. jó alaposan kisúrolom a kádat aztán tűz forró vízzel alaposan leöblítem!
Én simán a víztől is piros foltos leszek, ezért nem is fürdök már évek óta, csak zuhanyzom. A fiamnál is remélem "csak" ez áll a foltjai hátterében, nem pedig a tejallergia. (csak fürdés után jönnek elő a piros foltok) Ezek és az előttem szólók alapján simán lehet, hogy a domestos kiüti.
Mióta a fiam is nagykádban fürdik én is többet mosom ki, általában ecetes vízzel, vagy néha chicco fertőtlenítő folyadékos vízzel, ami még maradt mikor még beszereztem a babakelengyéket)
Szóval szerintem is hanyagolnod kéne a fürdőkádban a domestost. Én még felmosni is csak ritkán mosok azzal fel, mert mostanában a hólével behozunk egy csomó szmötyit, tényleg jó fertőtlenítő, de azért nem kell mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!