A TheVR-osokkal mi történt?
Figyelt kérdés
Hallgattam ma reggel a Happy Hour-t és olyan szinten nyomták a propagandát, hogy inkább kikapcsoltam. Hogy a magyar emberek nem tudják, milyen jó itt nekik, mert máshol se jobb és Franciaországban minden közparkban drogosok ordibálnak... Nem is értem.#propaganda #happyhour
dec. 6. 11:00
1/3 anonim válasza:
A szívük legmélyén, meg az agyuk legmélyén ők is vidéki, tanulatlan suttyók.
2/3 anonim válasza:
NER közeli cégek szponzorálják őket, szerinted? Tipikus fidernyákok, a saját anyjukat is eladnák jó pénzért...
3/3 anonim válasza:
(Amerikai) Amazonos dronokrol beszeltek, majd valaki beirta chatre, hogy bezzeg nalunk leszednek oket. Erre mondtak, hogy nem kell folyamatosan bezzeg Magyarorszagozni, ott is van aki fegyverrel lo rajuk meg van aki percekig veszekszik egy gurulo dronnal es szetveri baltaval (talan egy youtube video lehetetett). Mint ahogy Budapesten vagy videki varosokban is vannak reszeg, drogos emberek, akikkel nem szivesen talalkozol, ugy Europa tobbi orszagaban is. Mindenhol vannak ilyen emberek.
Nem volt itt szo semmilyen propagandarol. Sot, oldaltol fuggetlenul folyamatosan kerulik a politikai temakat.
Sok embernek mar annyira csak a politikarol szol az elete, a szabadideje, hogy oda is politikat kepzel, ahol nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!