Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történt Bódog Dániel...

Mi történt Bódog Dániel eltűnt személlyel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

szept. 9. 11:25
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Idézet az újságcikkből:

"Rejtélyes körülmények között tűnt el a 29 éves Bódog Dániel, aki rosszulléte miatt szállt le idő előtt a buszról Kalocsa és Dusnok környékén szeptember 6-án. A szülei autóval indultak érte, de Dusnoknál megszakadt vele a telefonos kapcsolat, azóta pedig semmit nem tudni Dani hollétéről. A rendőrség, a polgárőrség, a Szekszárdi Kutató-Mentőszolgálat és a kétségbeesett család mindent bevetnek a fiatal férfi felkutatására, ám eddig a keresés nem vezetett eredményre."

szept. 9. 11:28
 2/24 A kérdező kommentje:

Az őt kereső Facebook bejegyzés hozzászólásai között írtak olyat, hogy

1. egy nő háza előtt feküdt egy bajszos férfi, a mentők vitték el

(De állítólag ő nem a keresett személy.)

2. sétálni látták valahol

(De írt egy nő, hogy az ő fia volt, nem a keresett személy.)

3. egy hídról látták leugrani, majd kimászni

(Ez tényleg ő volt, talán.)

4. egy sínek közt öngyilkosságra készülő férfit próbálnak elkapni a rendőrök

(Nem találtam még további infót.)

Tudtok bármelyik szálról bármit? Vagy van egyéb információtok? Kérlek, jelöljétek meg a forrást is, vagy hogy saját észlelés/feltételezés. Természetesen a rendőrség és a hozzátartozók értesítése a legfontosabb, ha új infód van.

4. hogy

szept. 9. 11:37
 3/24 anonim ***** válasza:
89%

fura a sztori nagyon, de remélem épségben előkerül!

nem értem hogyhogy miért csak ma/tegnap éjjel kezdték el keresni a nyilvánosság előtt, azt hittem friss az eltűnés de igazából már péntek délben. ilyenkor ez a 2-3 nap nagyon sok idő.

ha valaki el akar tűnni akkor nem hívja fel az anyját hogy rosszul van. persze hirtelen is dönthetett úgy hogy eltűnik, de akkor az biztos hogy mentálisan nagyon mélyen lehetett.

szept. 9. 11:52
 4/24 A kérdező kommentje:

Többen írták azt a feltételezést is a srácot kereső Facebook bejegyzésben, hogy azért nincs róla hír, mert talán elrabolta őt valaki. Nekem nem tűnik életszerűnek az, hogy az italába tesznek valamit, majd ájulásig követik és kocsiba rakják stb.

Mások szerint a mentő vitte el, és állítólag előfordult már, hogy valamiért nem értesítették az azonosítatlan személyről a rendőrséget, csak nagy nehezen nyomozták ki a hozzátartozók, hogy a kórházban tartják az illetőt. Létezik, hogy ilyen adminisztrációs baki történt a Dániel esetében? Magyarországon nem jellemző az egészségügybe épült szervezett bűnözés, ember- és szervkereskedelem, ugye? Én nem értek ehhez.

A hidas infó kapcsán öngyilkossági felvetéseket olvastam, de valaki azt is írta, hogy ott máskor is ugrálnak fiatalok, ha jól emlékszem. Meg hogy a cuccait kirakta ugrás előtt a zsebéből, viszont a cipőjét nem vette le. Nem hiszem, hogy szimplán csak melege volt. Ha egyáltalán igazak ezek az infók.

A srác FB oldalán az a nyilvános adat szerepel, hogy Családok Átmeneti Otthona Szakmai Vezető pozícióban dolgozik az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központban. Az ilyen helyeken olyan emberek lelhetnek menedéket, akiket pl. az erőszakos párjuk el akar kapni stb?

Szintén a keresett személy Facebook oldalán található az a július 7-i bejegyzés*, amiben balszerencséről ír, mások megbántásáról, arról hogy nem kér megbocsátást stb. Ez vajon veszélytelen magánéleti utal, vagy zűrös ügyekbe keveredett?

Innentől végig az idézet:

Hol is kezdjem... Az elmúlt egy évben nagyon sok minden történt. Kisért a balszerencse, amiket igazából, az én rossz döntéseim idéztek elő. Volt akit megbántottam, ezért nem is várok sem sajnálatot, sem megbocsátást. Most azonban ezt próbálom megfordítani.

Ezzel itt le is zárnám a saját részem és most áteveznék arra, miről is van szó:

Bátor Tábor krónikus beteg gyerekeknek segít azzal, hogy fizikailag és érzelmileg biztonságos környezetben tartanak élményterápiás tábort, illetve suli -, valamint kórházi "go!" programot. Az alapítvány nonprofit, itt minden infót megtaláltok a Bátor Táborról: [link]

Az adomány egyenesen a Bátor Tábor számlájára megy.

ERRE A LINKRE KATTINTS, HA SEGÍTENÉL:

[link]

[link]

szept. 9. 11:55
 5/24 A kérdező kommentje:

Válasz a 3. hozzászólásra:

Igen, én is remélem hogy épségben előkerül. Tényleg sok idő eltelt az eltűnése óta, nem tudom eddig milyen módszerekkel keresték, de jó lenne ha a nyilvánosság ereje változást hozna végül. Azt gondolod, hogy "ha valaki el akar tűnni akkor nem hívja fel az anyját hogy rosszul van"? Kíváncsi lennék, hogyan hangzott az a beszélgetés. Egészen más, ha úgy hívta fel, hogy "Anya, nagyon szédülök amióta egy új ismerősömmel megittam egy narancslevet, el is jöttem a találkozóról", vagy hogy "Anya, nagyon magam alatt vagyok megint, nem bírom feldolgozni amit délelőtt mondtál, nem megyek haza, leszállok kiszellőztetni a gondolataimat".

szept. 9. 12:02
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

hát igen, sajnos nem tudjuk hogy értette az édesanyja azt hogy a fia rosszul volt, ezért szállt le a buszról. fizikai értelemben pl leesett a cukra, vérnyomása és friss levegő kellett, vagy pedig ahogy írod, mentálisan volt rosszul. sajnos a leírásból nem derül ki.

emberrablós sztori szerintem teljesen tévút, ahogy a bedrogozás is, hétköznap dél körül tűnt el, nagyon nehéz ezt elképzelni. egy péntek esi szórakozóhelyen más lenne, ráadásul Dániel majd 2 méter magas huszonéves jó erőben levő férfi, biztos nem ő lenne a célpontja egy emberrablásnak.

úgy tudom felnőtt embernél a rendőrség vár 24 órát az eltűnt keresésével (lehet fals infó) de semmi nem állt az útjába hogy a szülők efy fb poszttal (ami meg is történt) nekiálljanak már pénteken keresni őt. az első "hivatalos" poszt tegnap késő este került ki, én ezt nem értem mi van ennek hátterében, ezt nagyon jó lenne tudni.

a srácon látszik hogy egy jószívű, kedves, érzékeny srác, nagyon remélem hogy előkerül!

szept. 9. 12:22
 7/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem teljesen értem mi értelme a kérdésnek azon kívül, hogy gyártjuk tovább konteókat bármiféle valóságalap nélkül. Hiszen ha tudnánk mi történt akkor nem lenne eltűnve.
szept. 9. 12:35
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a kórházakról annyit, hogy amikor apu eltűnt, mi is és a rendőrség is érdeklődtünk a helyi sürgősségin, elmondták, hogy ott nem járt.

Másnap délben meghívtak, hogy tudunk-e érte menni, mert mégiscsak ott feküdt... az év leghidegebb éjszakája volt, senkinek nem kívánom az élményt. A rendőrség viszont az asztalra csapott a főigazgatónál utána.

szept. 9. 12:56
 9/24 A kérdező kommentje:

Válasz az értetlenkedőnek (7.):

A kérdés elsősorban nem a feltételezésekről szól, hanem a tényekre lennék kíváncsi.

A csapatmunka értelme az, hogy így olyan feladatok is elvégezhetők, amik egyénileg túl kimerítők.

Jelen esetben pl. nincs erőm végigolvasni a több ezer "Osztva Budapest" típusú kommentet a srácot kereső bejegyzés alatt, de kíváncsi lennék az ott (és más forrásból) fellelhető információkra.

Tehát ha itt most valamelyik válaszoló már tudja pl. a "vonatos szál" végét, akkor nekem és a többieknek nem kell feleslegesen kutakodnunk sok más helyen, hogy vajon az eltűnt személyhez ment-e a sínek közé a rendőrség.

Természetesen az ügy végeredménye is hasznos, ha nemcsak valamelyik híroldalon turkálva lesz majd fellelhető, hanem itt is.

Ettől függetlenül a találgatások is hasznosak lehetnek, szimplán mert ez egy jól működő módszer az emberi érzelmek társas feldolgozásához.

Ha benned semmit nem váltott ki Dániel eltűnése, vagy inkább a Facebook bejegyzés hozzászólásait olvasgatnád, akkor az a te dolgod.

Ha mégis hozzászólnál valami hasznosat, azt megköszönjük.

Egyébként milyen csoport titkos szövetkezését látjuk az eltűnés mögött, szerinted? Nem történt olyan tényállítás, hogy szervkereskedők rabolták el. Ha kérdésként felmerül, hogy van-e kapcsolat Magyarországon a szervezett bűnözés és a kórházak között, az nem valóságalap nélküli konteó gyártás, hanem a valóság megismerésére irányuló informálódás, kíváncsiság, tanulás. Tehát tulajdonképpen te gyártottál konteót a mi itteni beszélgetésünkről.

szept. 9. 13:41
 10/24 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, szervkereskedők nem random embereket visznek el, mert lutri, hogy jók-e valakinek a szervei...

A srác mentálisan zűrös, fel is hívják rá a figyelmet,hogy zavartan viselkedhet.

szept. 9. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!