Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történt Bódog Dániel...

Mi történt Bódog Dániel eltűnt személlyel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

szept. 9. 11:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%

#12 köszi, hogy ezt megosztottad.

Köszi, hogy megosztottad.

Egy kis utánajárás után arra azt hiszem arra sikerült rájönnöm, hogy jó eséllyel nem volt heteroszexuális (Honnan sejtem? Sok meleg ismerősöm van Facebookon, és Danival a közös ismerősök száma egészen magas, és csak a meleg ismerősök közösek, ezt lescreenshotoltam tehát ha a család később törli Facebook-ját akkor is itt lesz.)

Vajon a családja tudott erről? Ha igen, elfogadták őt? Ha igen, az nagyon jó, mert sajnos sok családban ez nem mindig van így. Nem ő lenne az első, akit a családja nehezen fogad el ilyen helyzetben.

Az édesanyja nyilatkozata balesetet említett, amikor előkerült a fia holtteste. Én úgy vélem, az események alapján kicsi az esélye annak, hogy baleset történt. A folyóba ugrás és a dolgai hátrahagyása arra utalhat, hogy öngyilkossági szándék volt a háttérben, de természetesen nem lehetünk teljesen biztosak ebben.

Bízom benne, hogy most már békére lelt. Akik pedig nem voltak mellette, amikor szüksége lett volna rájuk, talán egy napon elgondolkodnak mindezen.

szept. 18. 03:57
 22/24 anonim ***** válasza:
#21. Igen. Még érdekesebb ez a "villanypóznára felmászós" történet.
szept. 21. 13:59
 23/24 anonim ***** válasza:

Konteó nélkül egy teljesen más megvilágítás:

Mostanában brutális meleg napok voltak, 30-35 fokok, tűző nap. Én sokat túrázom és hát volt már, hogy elszámoltam magam folyadékkal, energiapótlással és konkrétan az összeesés határán mozogtam. Volt olyan, hogy mezőn mentem tűző napon, és a puszta forró, tűző nap miatt közel voltam az összeeséshez.

Láttam már fiatal, életerős embereket is összeesni a villamos megállóban a meleg miatt. Egy eleve rosszul lévő, legyengült embernek ez adott esetben halálos is lehet, ha nem jut azonnal segítséghez.

Ha leesik a vércukrom, vagy kimerült vagyok akkor én is hajlamos vagyok "zavart viselkedésre". Én magam nem is érzem, csak másokon látom, hogy az jön le nekik és ennek megfelelően reagálnak például megkérdezik, hogy rosszul vagyok-e stb. Hiszen a zavart viselkedés nem azt jelenti, hogy "mentálisan zűrös vagy".

Adott esetben a rosszullét valamilyen súlyos, NEM mentális betegség oka is lehet, hiszen láttunk már fiatal focistákat is holtan összeesni meccs közben.

Nyilván nem mondom, hogy így történt, de eddig körülbelül mindent hallottunk a Dunába ugrástól a villanypóznára mászásig.

szept. 23. 18:12
 24/24 anonim ***** válasza:

Kicsit OFF: Sajnos manapság nehéz eldönteni mi az ami igaz.

Elég csak erre az oldalra gondolni, ahol vannak kifejezetten kamu kérdés gyártásra szakosodott kérdezők, akik sokszor kifejezetten hihető történeteket találnak ki és maximum úgy buknak le, hogy idővel megkérdezik ugyanazt apró módosításokkal stb.

Itt is hallottunk mindent, valaki a Dusnoki focipályát írta, hogy ott találták meg. Más pedig egy közeli tanyát. Valaki építőipari munkásomat, más az Eon munkatársait emlegette.

szept. 23. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!