Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történt Bódog Dániel...

Mi történt Bódog Dániel eltűnt személlyel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

szept. 9. 11:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%

"a tényekre lennék kíváncsi"

A tény ennyi: eltűnt. Minden más csak feltételezés, konteó.

"Tehát tulajdonképpen te gyártottál konteót a mi itteni beszélgetésünkről."

Tehát ha konteót gyártasz amire azt mondom konteót gyártasz, akkor konteót gyártok? Értem :D

szept. 9. 14:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a kommenteket, viszont az anyuka Facebook posztja alatt, egy lányzó betett Dani tiktokjarol egy screnhotot... Es ott olyan posztok vannak, hogy "realizáltam, hogy apám elhagyott"

Meg, hogy realizálta,h a családja utálja. Annyira sajnálom szegényt, biztoe vgyk benne, h nagyon értéktelennek érezte magat, es valszeg nem volt senki akihez fordulhatott volna. Sajnos en is voltam ilyen állapotba, pontosan a "csaladom" miatt, hogy teljesen ertektelennek éreztem magam, es rengetegszer akartam miattuk öngyilkos lenni. De halisten volt aki elhitette velem, h en egy jó lelkű ember vgyk. És szerintem Dani is egy jólelkű srác lehet. Félek, h nem kerül elő élve. És imádkozom, hogy előkerüljön élve.... Igazanol pont szeptember 6.-án éjfél körül a hazunknal rendorok kerestek valakit elemlampaval...lehet őt kerestek. Mindenhol szinte. Annyira szeretnem ha előkerülne.

szept. 9. 20:28
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
12, ja, csak az nem az ő tiktokja. Ennyi agyhalott, mint ott van...
szept. 9. 22:03
 14/24 anonim ***** válasza:
34%
13. Szerintem aki ilyen bunkó módon id3kommental, 0 empatiaval. Az az agyhalott. En sem tudhatok mindent. Huha, en kerek elnézést mert nem hasznalok tiktokot csak a scrrwnahotot láttam. Agyhalott az te vagy. Nyomorult barom
szept. 10. 01:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik oldalon olvastam, hogy a keresőkutya felvette a szagot a Vajas partjánál (ahol a beugrás után kimászott), majd a szomszéd község (Fajsz) Duna-partjáig követte azt. És ott megszakadt a szag.

Nagyon valószínű, hogy ott beugrott a Dunába és feltehetően már nem él. Szegény, nagyon sajnálom.

Az első beugrás is nyilván ezt a célt szolgálta - ezért is hagyta hátra az összes cuccát, amiket a kimászás után sem vett magához -, de talán az a patak, vagy micsoda nem volt alkalmas öngyilkosságra, ezért ment le a Dunához.

A hír itt: [link]

szept. 10. 03:12
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó vagyok. Itt is ezt írják: [link]

" Az állat először Dusnoknál, a Vajas medrénél fogott szagot, amit aztán a fajszi Duna-partig követett, ott viszont szagot vesztett. A kutatócsoport tagjai másnap a vízen folytatták a férfi keresését, de nem jártak sikerrel."

Hát, nem éppen a vízen, hanem a vízBEN kellene keresni, mert valószínűnek tartom, hogy már nincs életben.

szept. 10. 03:15
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

14, nézd már meg, mit művelnek az anyuka oldalán...

Van, aki egyenesen közli, hogy nem kell félteni, akoi Hollandiában is járt már, az olyan is. Tele van agyatlanokkal, akár tetszik neked, akár nem.

szept. 10. 06:35
 18/24 anonim válasza:
32%

Dani nagyon jól nézz ki, 30 éves azt nagyon bejön, remélem előkerül, és lesz mellette egy olyasvalaki aki figyelni fog rá és nagyon szeretni fogja.

18/F

szept. 10. 23:50
 19/24 anonim válasza:
100%
Kedves 13-as: azokat a Tiktok videókat, igaz nem ő posztolta, de repostolta mindet...
szept. 11. 16:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hiába húzzátok le a #18-ast, biztos, hogy jól jött volna neki valaki, aki "figyel rá és nagyon szereti". Akkor lehet, hogy nem is történt volna meg ez az egész. Nagyon sajnálom és reménykedem benne, hogy még előkerül.
szept. 11. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!