Ez tényleg az én hibámból történt volna?
Figyelt kérdés
Hétvégén egy barátommal,elmentünk bulizni,és ott bele kötött egy ismerősünk,és oda jött egy másik csávó is,aki meg is ütötte így verekedés lett.Szerencsére nem lett nagy baja.Az anyja aki a munkatársunk,engem vett elő,hogy az én hibámból verték meg a fiát,mert hogy én biztos illegettem magam a fiúknak,azt tudjuk hogy én be jövök annak a csávónak akivel össze szólalkozott,de nem miattam veszekedtek,hanem azért mert többször meglökte barátom az egyik ismerősét,és ebből lett a vita.Most mindenki szemébe én vagyok a szemét,meg lettem fenyegetve hogy vigyázzak magamra mert vadásznak rám többen is.Szerintem nem az én hibám ez az egész,de hiába mondtam hogy történt az eset,az anyja akkor is,hogy de miattam van.Jah az anyja mindig is utált engem valamiért,meg rám fogta hogy biztos kavarok a fiával,mert az ő fiának én tetszem,mondtam hogy csak barátok vagyunk nincs közöttünk semmi.Nagyon rosszul érint ez az eset,mert én nem érzem magam hibásnak,de mégis én vagyok a rossz,az összes munka társam rám néz csúnyán.Mit gondoltok szerintetek is az én hibám?okt. 15. 13:50
1/2 anonim válasza:
Igen, a te hibád. Valószínű hogy megvan az oka mindenkinek, hogy így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!