Szerintetek is igaza van Dicaprio-nak, hogy 25 éves koruk
után dobja a nőit, mert valami "kihal" belőlük? Eltűnik
a női bájosság.
Ezzel az a baj, hogy tárgyiasítja a nőit. Valóban ilyen, ezt már én is olvastam. Nem kötődik hozzájuk, csak biodíszletek mellette és friss hús. Ha szeretné bármelyik nőt is, akkor nem dobná őket 25 felett. Ez érzéketlenség.
okt. 25. 18:08
Mindig megtaláljátok a leggázabb férfi hírességeket, akiket még a többi híresség is kiröhög és kigúnyol (dicaprion az egész net röhög + ricky gervais is viccet csinált belőle az egyik Oscar gálán) de legalja rétegnek mégis ez az etalon.
Nem hogy valami normális férfira néznétek fel egyszer.
okt. 25. 18:09
#12 így van, Pierce Brosnant meg lúzerezik a felesége miatt. Pedig ő a nagybetűs Férfi. Szereti, tiszteli a feleségét és hálás neki mert nem kis csomagot kapott mellé és mellette állt mindig. Gyönyörű volt, fiatal és vékony és a három gyerekével fogadta el a férjét amiből kettő nem is Brosnané volt hanem az elhunyt feleségéé az első házasságából, de ő örökbefogadta őket mivel az apjuk is meghalt.
okt. 25. 18:17
12.: Épp ezért érdekes, mert el lehet beszélgetni arról, ki mit gondol az életéről.
okt. 25. 18:18
13. Gazdag korokben ezek nem szamitanak..
okt. 25. 18:19
Kezd kiégni. 40 évesen már mindenkit unni fog.
okt. 25. 18:22
15: Ez nem pénz kérdése. Van, aki gazdagon is tudja, hogy van, amit nem lehet pénzen megvenni. Ilyen a szeretet, a valódi, komoly szerelmi kapcsolat. Szegény ember is lehet nagyon anyagias.
okt. 25. 18:23
16.: Majdnem 50 éves már. Egyébként lehet, hogy a pénzén 70 évesen is meg tud majd venni fiatal nőket, de ez azért szánalmas, mert az ilyennek a valódi kapcsolathoz semmi köze sincs.
okt. 25. 18:24
19/25 anonim válasza:
13-as: pont őt akartam írni példának én is, annyit hozzátennék, hogy kettejük esetében Brosnan az aki a korához képest extrém jól tartja magát, míg a felesége tökéletesen megfelel egy 61 éves nőnek és nincs mit szégyellnie.
DiCaprio meg nyilván nem szerelmet keres, vagy az a célja hogy családot alapítson, csak egyszerűen megteheti, hogy a külsőre legjobb nők közül válogat és meg is teszi. Ő dolga, ettől még nem lesznek a 25 év feletti nők rondák, vagy kevésbé kívánatosak. Sőt, sokan inkább "idősebb" korukra lesznek nőiesek, jönnek formába stb.
okt. 25. 18:27
20/25 A kérdező kommentje:
Na persze, a nők lenézik Dicapriot, mert jóval fiatalabb női vannak, bezzeg az rendben van, hogy Madonna meg Cher (és méglehetne sorolni) partnerei 20-30 évvel fiatalabb tenyészbika pasik, az milyen menő! :D
Kapcsolódó kérdések: