Ja csak hogy?
Fájdalmasabb volt a halála mintha kivégeztek volna….
Amúgy ezt hagyták bent…. Ha figyelnek rá az örök akkor ilyen nincs….
21 te tetted fel a kérdést akkor miért zavar hogy jonnek a válaszok?
Amúgy ma ítélték el
Azért attól is függ hogyan végzik ki. Akkoriban ha még divat volt a villamosszék, akkor szerintem az nem lehet kellemes halál.
Amúgy meg olyan hülyeségekkel meg lehet úszni a halálbüntetést, mint Jodi Arias, aki a haját adományozza parókának meg pólokat gyárt, most meg még a festményeit is árulja. xD
https://www.youtube.com/watch?v=6wmIuiCgJnE
És ő előtte azt mondta, hogy inkább meghal, mintsem egy életre bezárva maradjon. Aztán ezekkel érvelt az életéért.
Egy modell alkat a faszi én imádom
Nagyon kár érte
Bárcsak a legnagyobb bűne a hűtlenség lenne mert nagyon sok nőnek vége van a külseje miatt minden nap 10 új nője lehetne
22N
Sajnos én is tudnék mutatni egy ex celebet, akiről kiderült hogy nőket erőszakolt és ezért kivontak a forgalomból
Számomra évek óta benne volt a top3 legvonzóbb, legintenzívebb aurával rendelkező férfi között és sajnos hiába tudom hogy mit tett, a hosszu évek óta tartó vonzalom nem tudott eltűnni így sem….
Nem értem ilyen vonzó férfiak hogy kerülnek ilyen helyzetbe….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!