Az Electronic Arts (EA) tényleg olyan pénzéhes, mint a mémekben mondják?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 20:13
2/8 anonim válasza:
Összes kiadó a profit miatt létezik, egyik se szeretetszolgálat.
3/8 anonim válasza:
Eléggé, minden játék fejlesztőnek a nyereség a célja, de náluk ez nagyon túl van tolva, nem hiába kaptak pár giga bírságot az uniós bíróságon.
Kedvencem a lootboxok betiltása volt
EA: Ez nem loot box, ez surprise mechanics
-Minden eleme egyezik a szerencsejátékos lootboxszal, azért mert más nevet ad neki még nem lesz törvényes
EA: de ez máááááás~
ha több is érdekel:
4/8 anonim válasza:
Igen, de nem egyedülállók. Az Ubisoft, Zenimax és az Activision-Blizzard sem jobb semmivel.
5/8 anonim válasza:
#4 azert az ubisoft nem ilyen.
6/8 anonim válasza:
Nem a lófäszt. Nézz csak utána, miket csinálnak ők is.
7/8 anonim válasza:
EA nagyon régen még korrekt volt. Aztán amikor tönkrevágták a Maxist, talán akkor kezdődhetett a gond. Meg ezek a direkt felvásárlások, majd tönkretételek, elég gáz. Sok nagyon jó kis stúdió esett áldozatúl, akik tényleg szívből lélekből csinálták a játékaikat. A régi jó Maxis tönkrevágása, azt szerintem sose fogom megbocsátani. A lélektelen, minden egyediséget kiölt évente kijövő rókabőr játékfolytatások már csak a ráadás. Értem én hogy profit de lehetne ezt normálisan, etikusan is csinálni. És akkor van még pár hasonlóan kártékony nagyobb cég. Inkább az indie kiadókat támogatom régóta ha tehetem, nem véletlen.
8/8 NTBS válasza:
Sajnos, igen. De ez a piacgazdaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!