A Disney miért nem pereli vissza ScarJot?
Figyelt kérdés
Ugyan én nem vagyok sem szakértő jogász, sem a szerződésük pontos tartalmát nem ismerem, de abban majdnem biztos vagyok hogy olyan nem volt beleírva hogy "a film nem jelenhet meg streamingen". Valószínűleg annyi volt hogy ScarJo X százalékot kap a mozijegyes bevételekből. Ez meg meg gondolom is történt, szóval innentől nem értem, a Disney mitől rezelt be? Megpróbálja a nő lehúzni őket egy vagon pénzzel, és még a jó hírüket is rontja nagy nyilvánosság előtt, miért nem perelnek ellen ők is szerződésszegésért, jó hírnév csorbításáért? Lehet hogy a csaj világsztár, de ők meg a világ egyik legnagyobb cége. Simán nyernének, és akkor Johansson kisasszony nem hogy nem kapna pénzt érdemtelenül, de még tokolhatna is vissza, legközelebb meggondolná pattog-e ingyen pénzért...2021. szept. 21. 22:10
1/5 anonim válasza:
Szerződésben vállalták, hogy nagyszabású mozis bemutató lesz, ebből kapott volna még pénzt. Ezzel szemben még aznap felrakták a streamingre amivel szerződést szegtek. Szóval nem lenne miért pereskeskedniük. Scarlett megtette amire felkérték, a Disney nem foglalkozott azzal, hogy mit ígértek.
2/5 anonim válasza:
Amikor a szerződést aláírta akkor nem volt szó streaming bemutatóról, nem véletlenül így állpodtak meg. Több 10 millió dollárral lett rövidebb SJ emiatt. Nem azt mondom, hogy enélkül nem fog tudni ugyanazon a színvonalon élni, de ettől még igaza van.
3/5 anonim válasza:
Te a Disneynek dolgozol vagy mi az anyádért nem szállsz le erről? Naponta írod ezt ki.
4/5 anonim válasza:
Aki elköveti a szerződésszegést, minek perelne?
5/5 anonim válasza:
Azért, mert te most ellene vagy, még nem az lesz a szerződésében, amit te akarsz.
Disney egyébként mostanában bukott egy pert, mert lopott szoftvert használt a filmjeiben, több száz milliót kell fizetnie.
Attól, hogy nagy cég, még nem törvényszerű, hogy nyer egy perben, az igazságszolgáltatás nem így működik, számtalanszor vesztettek már nagy cégek pert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!