3.
Attól még sok csajnak bejön.
A legjobb a horogkereszt tetkó az arcán.
Megengedheti magának, mert élete végéig börtönben marad. De szerintem kevesen engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy vele járjanak, ha szabad lenne.
Igen
Szerintem nagyon sármos, tipikusan az én ideálom, bár az arc tetkó nekem sok. Sajnálom, hogy gyilkos, kár érte. Nagyon bízom benne, hogy igaz az állítás, hogy csak a gyerekeit védi és emiatt ismeri be a tettét. Ha igaz, akkor még érdemli a halál büntetést.
Szerintem a tetkók nélkül sem jóképű… Meglepő nekem, hogy csak azért mert sok tipikus “jópasi” jegyet hordoz, illetve nagyon magas, már sokan “jópalinak” tartják, mert hiába vannak pl. gödröcskéi, markáns álla ezek a jegyek egymással abszolút nem harmonizálnak annyira hogy olyan nagyon jóképűnek lehessen mondani.
A szemén pedig kifejezetten látszik, hogy pszichopata, lelketlen gyilkos. Anélkül is tudnám róla, hogy egy agresszív beteg ember, hogy erről lenne híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!