Magyar Pétert miért kellett kidobni a buliból? Nem tud viselkedni?
Azt mondta, azért bántalmazta az illetőt, mert felvételt készített róla. Szerintem is hallatlan, ha valaki hang vagy videófelvételt készít másokról, beleegyezés nélkül.
De hát nem az a megoldás, hogy akkor verjük meg. Lehet szólni biztonságiaknak, vagy lehet máshova menni, de nem önbdíráskodni, ez nagyon lent van.
A #1-es válaszomat lepontozóknak:
JOGI SZAKÉRTŐK megállapították, hogy Magyar RABLÁST követett el.
2-8 év.
#22-nek:
Okoska!
Most olvastam a pontos történéseket.
Magyar pofánbaxta, majd kicsavarta a kezéből a telefon.
És most ez a köztörvényes bűnöző, a mentelmi jogával takarózik.Jobbn teszi, ha menedékjogot kér valahol, mert Magyarországon sitten fogja végezni. Ha nem most, akkor a mentelmi jogának lejárta után!🤣🤣🤣🤣
A fizikai erőszak alkalmazásával elkövetett rablás nagyon durva.
Ismét #22-nek:
Magyarnak vége.
Szerintem a fidesz azonnal fel fogja függeszteni a mentelmi jogát.
De ha nem is függeszti fel, erkölcsileg vége, és "Damoklész kardja" folyamatosan a feje felett lesz. Rohadt xar helyzetbe hozta magát. A rablás ezen típusát nagyon durván szokták megítélni, 3-4 év börtön az alap.
A mentelmi jogával örökké nem fog tudni takarózni, és a politikusi pályafutását is ketté fogja törni. Az EU-parlamentben mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!