Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Magyar Pétert miért kellett...

Magyar Pétert miért kellett kidobni a buliból? Nem tud viselkedni?

Figyelt kérdés

[link]

Azt mondta, azért bántalmazta az illetőt, mert felvételt készített róla. Szerintem is hallatlan, ha valaki hang vagy videófelvételt készít másokról, beleegyezés nélkül.

De hát nem az a megoldás, hogy akkor verjük meg. Lehet szólni biztonságiaknak, vagy lehet máshova menni, de nem önbdíráskodni, ez nagyon lent van.

2024. jún. 21. 19:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Valaki részegen provokálta, szerinted mi az, ha valaki az arcodba nyomja a telefon kameráját?! Mint a paparazzók! Jól tette, hogy elvette tőle, erre senkinek sincs joga.
2024. jún. 21. 22:23
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Ezzel a csákóval tragédia lesz. A kezdetektől látszik, hogy pszichésen labilis. Egyáltalán nem hozzá való szerepbe került, ami nagyon felnyomta az amúgy is kínos narcizmusát. Össze fog omlani. Hogy akkor mi lesz...?

Szerintem kínos tévút a híveitől, hogy egy két hete még NER csecsszopóban így hisznek. Holott egy sima, elkényeztetett kis szerencsétlen.

Szörnyű. Jó volna egy olyan ellenzéki erő, ami úgy szabadít meg a Fidesztől, hogy utána azért működőképes marad az ország. Ez a csávó egy interjút nem képes adni, mert nem politikus. Egy politikus nem csinálja össze magát, ha hazugságon kapják (mert ez történt - ásít), hanem kidumálja magát. Elképzelem, hogy MP ül Putyinnal, aztán felugrik, és otthagyja. Vagy nem bírja elviselni, ha beszól neki egy szomszédos ország politikusa... nem alkalmas. Sajnos. Szerintem.

2024. jún. 22. 05:50
 13/25 DK-s ***** válasza:
24%

#11-nek:

Magyar KÖZSZEREPLŐ, tehát bárkinek joga van kamerázni.

Neki pedig joga van tűrni.

#12-nek:

Nagyon jól látod.

2024. jún. 22. 11:45
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veled.

2024. jún. 22. 11:56
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
„Gandhi mindenesetre példát ad arra, hogy aki másokat vezetni akar, annak előbb meg kell tanulnia, hogy önmagán a legmesszebbmenő értelemben uralkodni tudjon. És ha mást nem is, ennyit bizony sok nyugati vezérférfiúnak érdemes lenne megtanulnia a Mahátmától”
2024. jún. 22. 13:00
 16/25 anonim ***** válasza:

DK-s én bírlak, ezért sem szeretném ha egy platformra kerülnél az ilyen provokátor Bedezsóti-félékkel, akik a legalávalóbb fidesznyikek.

Amúgy szerintem se kéne most MP-nek bulikázgatnia, kicsit maradhatna nyugodtan a seggén.

2024. jún. 22. 15:16
 17/25 DK-s ***** válasza:
100%

#16-nak:

Köszi, de sajnos én azt mondom amit gondolok.

Én pszichopata személyiség vagyok, és mint az ilyenek általában, nagyon jó emberismerő vagyok. Most nem mocskolódni fogok, hanem pusztán bemutatom neked Magyart:

Egy jellemtelen, sunyi, aljas "hisztigép", aki a tetejébe gyerekes is. A mentális fejlődése valahol 8-10 éves kor környékén megrekedt, köszönhetően az elkényeztetett gyerekkorának. Soha, senki nem tanította meg neki a felelősségtudatot, képtelen előre gondolkodni, és felelősséget vállalni bármiért is. Ha kell, gyerekes módon letagadja még azt is amit pár pillanattal korábban tett, és mindenki látta.

Vagy sitten végzi, vagy a "diliházban".

2024. jún. 22. 16:33
 18/25 anonim ***** válasza:
Az apja a nagymama kedvence volt, a "Jogi esetek", de ezek szerint nem nevelte meg a fiát.
2024. jún. 22. 22:12
 19/25 anonim ***** válasza:
52%
Ő a feleségéről ugyanezt csinálta, neki szabad ?
2024. jún. 23. 11:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Valószínű csak ez EP-be akart beülni ezzel az egész, március óta tartó színházzal. Ez meglett, innentől nem érdekli már a hírneve se.
2024. jún. 23. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!