Magyar Pétert miért kellett kidobni a buliból? Nem tud viselkedni?
Azt mondta, azért bántalmazta az illetőt, mert felvételt készített róla. Szerintem is hallatlan, ha valaki hang vagy videófelvételt készít másokról, beleegyezés nélkül.
De hát nem az a megoldás, hogy akkor verjük meg. Lehet szólni biztonságiaknak, vagy lehet máshova menni, de nem önbdíráskodni, ez nagyon lent van.
Ezzel a csákóval tragédia lesz. A kezdetektől látszik, hogy pszichésen labilis. Egyáltalán nem hozzá való szerepbe került, ami nagyon felnyomta az amúgy is kínos narcizmusát. Össze fog omlani. Hogy akkor mi lesz...?
Szerintem kínos tévút a híveitől, hogy egy két hete még NER csecsszopóban így hisznek. Holott egy sima, elkényeztetett kis szerencsétlen.
Szörnyű. Jó volna egy olyan ellenzéki erő, ami úgy szabadít meg a Fidesztől, hogy utána azért működőképes marad az ország. Ez a csávó egy interjút nem képes adni, mert nem politikus. Egy politikus nem csinálja össze magát, ha hazugságon kapják (mert ez történt - ásít), hanem kidumálja magát. Elképzelem, hogy MP ül Putyinnal, aztán felugrik, és otthagyja. Vagy nem bírja elviselni, ha beszól neki egy szomszédos ország politikusa... nem alkalmas. Sajnos. Szerintem.
#11-nek:
Magyar KÖZSZEREPLŐ, tehát bárkinek joga van kamerázni.
Neki pedig joga van tűrni.
#12-nek:
Nagyon jól látod.
DK-s én bírlak, ezért sem szeretném ha egy platformra kerülnél az ilyen provokátor Bedezsóti-félékkel, akik a legalávalóbb fidesznyikek.
Amúgy szerintem se kéne most MP-nek bulikázgatnia, kicsit maradhatna nyugodtan a seggén.
#16-nak:
Köszi, de sajnos én azt mondom amit gondolok.
Én pszichopata személyiség vagyok, és mint az ilyenek általában, nagyon jó emberismerő vagyok. Most nem mocskolódni fogok, hanem pusztán bemutatom neked Magyart:
Egy jellemtelen, sunyi, aljas "hisztigép", aki a tetejébe gyerekes is. A mentális fejlődése valahol 8-10 éves kor környékén megrekedt, köszönhetően az elkényeztetett gyerekkorának. Soha, senki nem tanította meg neki a felelősségtudatot, képtelen előre gondolkodni, és felelősséget vállalni bármiért is. Ha kell, gyerekes módon letagadja még azt is amit pár pillanattal korábban tett, és mindenki látta.
Vagy sitten végzi, vagy a "diliházban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!