Magyar Pétert miért kellett kidobni a buliból? Nem tud viselkedni?
Azt mondta, azért bántalmazta az illetőt, mert felvételt készített róla. Szerintem is hallatlan, ha valaki hang vagy videófelvételt készít másokról, beleegyezés nélkül.
De hát nem az a megoldás, hogy akkor verjük meg. Lehet szólni biztonságiaknak, vagy lehet máshova menni, de nem önbdíráskodni, ez nagyon lent van.
Erőszakkal elvette a kis k'csög valakinek a telefonját?
Az nem RABLÁS, egészen véletlenül?!
Az már kibaxott mindegy, hogy mivel indokolja, és hogy mit akart tenni a telefonnal. A törvényi tényállás megvalósult!
365. § (1) Aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy evégből
a) valaki ellen erőszakot, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz,
.
..
bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Magyarnak jobban kellene vigyázni, nem bulizni járni, ahol ilyenek történhetnek.
Orbán nem követne el soha ilyen hibát.
Magyarnak még sokat kell tanulni arról, mit jelent politikusnak lenni.
#3-nak:
Magyarnak valszeg "reszeltek".
A rablás KÖZVÁDAS bűncselekmény, és ha más nem is, de ÉN fel fogom hétfőn jelenteni.
Előtte egyeztetek a 444-el.
#5-nek:
Te most miről beszélsz?
Mert én arról, hogy MAGYAR vette el valakinek a telefonját, ezzel megvalósítva a BTK szerinti rablás, törvényi tényállását.
#7-nek:
Szövegértési problémáid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!