Olyan gazdag az ország, hogy milliókat tudunk kidobni a kukába nemzeti konzultáció néven?
Nem. Nincs annyi felesleges pénze az országnak, hogy olyan döntéseket hozzon a kormányzat, amit nem támogatnak a választópolgárok ezért ELŐBB meg kell róla kérdezni őket!
Gondolom azon meg felháborodtál, hogy nem lehetett népszavazást tartani a vasárnapi boltzárról, az olimpiai pályázatról, a politikusok kiemelt egészségügyi ellátásáról és hasonló ellenzéki kezdeményezésekről. Pedig azok mind többe kerültek volna és szimpla IGEN-NEM válaszok lettek volna adhatók 1 kérdésre.
Tegnap ezen én is gondolkodtam. Meg azon is, hogy:
1, Hogyan lehet neki szólni, hogy én nem akarok vele konzultálni?;
2, Honnan tudja a címeket?;
De ami a legfontosabb:
3, Ki kérte meg, hogy csak úgy írogasson?
A konzultáció eredményét már gondolom tudja...
"ezért ELŐBB"
A gyerekek otthonápolásáról már megszületett a rendelet.
"Gondolom azon meg felháborodtál, hogy nem lehetett népszavazást tartani a vasárnapi boltzárról, az olimpiai pályázatról, a politikusok kiemelt egészségügyi ellátásáról és hasonló ellenzéki kezdeményezésekről."
Hogy jön ide a népszavazás? Mi köze a konzultációhoz? Miért nem konzultált a kormány pl az olimpiáról? Kutyát nem kérdezték meg róla. Vagy miért nem konzultál most a miniszterek, államtitkárok kiemelt eü ellátásáról?
" és szimpla IGEN-NEM válaszok lettek volna adhatók 1 kérdésre."
A konzultáción is igen-nem válasz adható.
#6 irányított kérdésekkel, amit egyébként letojnak.
Irányított kérdésrr példa a gyengébbek kedvéért: bevallod, hogy meleg vagy? Igen/Nem :)
Eddig melyik kormány volt kíváncsi az emberek véleményére? A családosok, illetve a gyermekvállalást tervezők biztos vagyok benne, hogy kitöltik a konzultációt és visszaküldik.
Az, hogy téged nem érdekel, az a te dolgod.
"Eddig melyik kormány volt kíváncsi az emberek véleményére? "
A korábbi kormánypártok lakossági fórumokat tartottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!