Mi a véleményetek Király L. Norbiról?
imádom :D
mindenki azt mondja hogy csúnya meg egérfeje van de szerintem tiszta cuki :$
Jó arc, birom de azt mondom hogy neki kellene kiesni.
Az ordibálós műfaj jól áll neki, de az összes többiben nagyon gyenge.Az utolsó előadásával kb a válogatáson ki lehetett volna szórni.
juj, hogy mersz ilyet írni, hogy Norbika ordít :O Jönnek a fanatikusok és téged is lepontoznak ahogy a másik kettő hozzászólót, akinek a véleménye az mint neked :D Csak azért, mert nem egyezik a véleményetek,(ez nem olyan kérdés amiben egyet kéne érteni) Amúgy az igazság nálad van.
Ordít, nincs jó hangja, már múlthéten ki kellett volna esnie. Talán még az elején vicces volt az előadása, de ma már unalmas. Hangilag kéne mutatnia valamit. Ja hogy nincs is hangja..bocsi.
Egyet mondjatok meg nekem.. Egy ilyen műsorban ahol a HANG a lényeg miért tartanak bennt egy ilyen embert? Egyéniség? ki nem szarja le. Színpadra való? szerintem rohadtúl nem, ha ordítok valami miatt nekem is hasonló a hangom, ha rángatógörcseim lennének és egér fejem lenne még akár fel és léphetnék helyette, senki nem venné észre a különbséget;d
Most őszíntén.. SHODEINDE DORKA! ,Summer Sisters, Non Stop,Szabó Mariann, Wolf Kati és Vastag Tamás hamarabb esett ki mint ez az országot lejárató kis nyomorék. Szerintetek ha külföldiek nézik a magyar x-faktort mit gondolnak? a külföldi x faktor nyertesekből VILÁGSZTÁROK lesznek, Norbiból milesz? semmi, ahogy énekel nem lehet (még magyarul se) érteni amit énekel..
arról meg ne is beszéljünk hogy norbi szétnyílt hangszállal énekel, a műsorban amiután elénekli azt az !!egy!! számot már azután rögtön bereked a hangja, ha ESETLEG koncertezne (remélemnemfog) a második szám után nem lenne semmi hangja..
őszíntén remélem hogy ma kiesik!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!