Mi a véleményetek Király L. Norbiról?
Figyelt kérdés
Nekem nagy kedvencem,egyszerűen imádom.Nektek mi a véleményetek róla?2010. okt. 20. 13:32
2/18 anonim válasza:
Nagy arc nagyon:D Én neki szurkolok
3/18 A kérdező kommentje:
én is.(:
2010. okt. 20. 13:44
4/18 anonim válasza:
az hogy baromira birom
bárcsak én is olyan laza lennék:(
5/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik annyira...Az ilyen tipusú emberek nem tudnak mindent elénekelni. Mármint Joe Cocker és Kid Rock jól áll neki, de ha már nem egy oktávnyi terjedelmen belül kellene mozognia, akkor az menne neki? A magas hangoknál inkább ordít, mint hogy kiénekelje.. De tény hogy nagy show-t csinál.
6/18 anonim válasza:
Szimpatikus gyerek, de azt nem szeretném, hogy ő nyerjen, mert nem ő a legjobb énekes. Bizony a daloknak majdnem a felét végig ordítja, mert nem bírja a magasabb hangokat kiénekelni.
7/18 anonim válasza:
Én nagyon bírom, nagyon nagy arc. Szurkolok neki.:)
8/18 anonim válasza:
Csak miatta nézem.A könnyem is folyik a röhögéstől,olyan jól nyomja.És amellett,hogy jól elénekli a számokat,legalább annyira jó színész is.
9/18 A kérdező kommentje:
igen.bár Nikolasnak jobb hangja van,ő sokkal nagyobb show-t csinál.:)
2010. okt. 20. 20:14
10/18 anonim válasza:
Szia!
Mi családilag nagyon szeretjük,amikor itthon van a férjem a nagyobbik fiammal sokszor megnézik a videóit.
Nem gondoltam volna,hogy a válogatás óta ekkorát fejlődik,le a kalappal a szombati előadása előtt,nagyon nagyot nőtt a szememben,táncol,énekel,szuper:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!