Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Király L. Norbiról?

Darkiee kérdése:

Mit gondoltok Király L. Norbiról?

Figyelt kérdés
Én odavagyok ezért a srácért, nagyon drukkoltam neki, hogy minnél elöbbre jusson az X-Faktorban. Engem, mint csajt, bevadít a hangja és a külseje is, szexis és különleges fazon. Lányok, rátok milyen hatással van?
2011. márc. 1. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretem. Igaz, nincs annyira jó, hangja, ami van az viszont egyedi. És egy igazi showman. :)
2011. márc. 1. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Én régen nagyon csíptem, de az utóbbi időben nagyon elszaladt vele a ló.Mostmár tök ellenszenves, azt hiszi magáról, h ő a világ közepe.
2011. márc. 1. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Külsőleg inkább nem jellemezném, mert egyébként nem tűnik rossz arcnak.

De a hangja olyan, hogy nekem fájdul meg a torkom, miközben hallgatom. Jó ideje fejlesztem magamat a fry scream és a death growl vokalizálásban, így nem azzal van a problémám, hogy nem tisztán énekel, hanem hogy egyszerűen egy nulla az énektudása.

2011. márc. 1. 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:

"Igaz, nincs annyira jó, hangja, ami van az viszont egyedi."

Ezen mulattam. Úgy énekel, ahogy gyakorlatilag bárki tudna, ha volna olyan hülye, hogy szét akarja erőltetni a hangszálait.

2011. márc. 1. 11:14
 5/12 Thurston ***** válasza:
Norbira tipikusan jellemző az, hogy azok vannak oda érte, akiknek halvány fogalmuk sincs arról, hogy milyen féle "nem-tiszta" énetechnikák léteznek, és hogyan működnek. De én cseppet sem nevezném egyedinek, hogy valaki véresre krákogja a hangszálait.
2011. márc. 1. 11:20
 6/12 Thurston ***** válasza:
Amúgy a jellemtelenszar hangjához mérten kialakult népszerűsége ellenére nekem szimpatikus gyerek. Mondjuk nem tudom mennyire igaz, hogy elszállt magától, dehát azt sem tudom, hogy hol kéne látnom mostanában.
2011. márc. 1. 11:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát engem annyira hidegen hagy, de amennyit láttam belőle azt mondanám hogy el tudnám képzelni valami Las Vegasi showban nőkkel tigrisekkel meg sok tűzzel. De itthon szerintem nincs jövője.
2011. márc. 1. 11:27
 8/12 anonim ***** válasza:
második vok.Én a Villában láttam, mikor bementek Vastag Tamással, meg még valahol, arra már nem emlékszem.De mind a két esetben tenyérbemászóan nagyképű volt a viselkedése.
2011. márc. 1. 11:34
 9/12 anonim ***** válasza:
11:20-sal piszkosul nem értek egyet! Én azért kedvelem, mert az előadásmódja roppant szórakoztató! Lesz.rom az énektudását, vagy annak a nem létét! Egy egyéniség! Csípem! Igaz az X-faktorban voltak nagyon gáz előadásai is , de volt ami nagyon tetszett, pl. Kid Rock: All Summer long c. dalát nagyon jól nyomta! Country-style illene hozzá!
2011. márc. 1. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Elég baj, hogy sokak szerint mellékes, hogy egy énekesnek van-e jó énekhangja, vagy nincs. Enélkül, legyen bármilyen a show, csak egy cirkuszi bohóc lehet. Nagyon vártam, hogy kiessen, pláne, hogy méltatlanul, pl. Wolf Kati előtte esett ki, na meg a Veca!
2011. márc. 1. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!