Darkiee kérdése:
Mit gondoltok Király L. Norbiról?
Figyelt kérdés
Én odavagyok ezért a srácért, nagyon drukkoltam neki, hogy minnél elöbbre jusson az X-Faktorban. Engem, mint csajt, bevadít a hangja és a külseje is, szexis és különleges fazon. Lányok, rátok milyen hatással van?2011. márc. 1. 11:05
1/12 anonim válasza:
Én is szeretem. Igaz, nincs annyira jó, hangja, ami van az viszont egyedi. És egy igazi showman. :)
2/12 anonim válasza:
Én régen nagyon csíptem, de az utóbbi időben nagyon elszaladt vele a ló.Mostmár tök ellenszenves, azt hiszi magáról, h ő a világ közepe.
3/12 anonim válasza:
Külsőleg inkább nem jellemezném, mert egyébként nem tűnik rossz arcnak.
De a hangja olyan, hogy nekem fájdul meg a torkom, miközben hallgatom. Jó ideje fejlesztem magamat a fry scream és a death growl vokalizálásban, így nem azzal van a problémám, hogy nem tisztán énekel, hanem hogy egyszerűen egy nulla az énektudása.
4/12 anonim válasza:
"Igaz, nincs annyira jó, hangja, ami van az viszont egyedi."
Ezen mulattam. Úgy énekel, ahogy gyakorlatilag bárki tudna, ha volna olyan hülye, hogy szét akarja erőltetni a hangszálait.
5/12 Thurston válasza:
Norbira tipikusan jellemző az, hogy azok vannak oda érte, akiknek halvány fogalmuk sincs arról, hogy milyen féle "nem-tiszta" énetechnikák léteznek, és hogyan működnek. De én cseppet sem nevezném egyedinek, hogy valaki véresre krákogja a hangszálait.
6/12 Thurston válasza:
Amúgy a jellemtelenszar hangjához mérten kialakult népszerűsége ellenére nekem szimpatikus gyerek. Mondjuk nem tudom mennyire igaz, hogy elszállt magától, dehát azt sem tudom, hogy hol kéne látnom mostanában.
7/12 anonim válasza:
Hát engem annyira hidegen hagy, de amennyit láttam belőle azt mondanám hogy el tudnám képzelni valami Las Vegasi showban nőkkel tigrisekkel meg sok tűzzel. De itthon szerintem nincs jövője.
8/12 anonim válasza:
második vok.Én a Villában láttam, mikor bementek Vastag Tamással, meg még valahol, arra már nem emlékszem.De mind a két esetben tenyérbemászóan nagyképű volt a viselkedése.
9/12 anonim válasza:
11:20-sal piszkosul nem értek egyet! Én azért kedvelem, mert az előadásmódja roppant szórakoztató! Lesz.rom az énektudását, vagy annak a nem létét! Egy egyéniség! Csípem! Igaz az X-faktorban voltak nagyon gáz előadásai is , de volt ami nagyon tetszett, pl. Kid Rock: All Summer long c. dalát nagyon jól nyomta! Country-style illene hozzá!
10/12 anonim válasza:
Elég baj, hogy sokak szerint mellékes, hogy egy énekesnek van-e jó énekhangja, vagy nincs. Enélkül, legyen bármilyen a show, csak egy cirkuszi bohóc lehet. Nagyon vártam, hogy kiessen, pláne, hogy méltatlanul, pl. Wolf Kati előtte esett ki, na meg a Veca!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!