Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek király l...

Mi a véleményetek király l norbiról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 11:52
 1/10 anonim válasza:
88%

Jó arc lehet, de nem neki szurkolok, azért annyira nem jó énekes, inkább jó előadó.

20/L

2010. nov. 21. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Kb. ugyanez. Igazi egyéniség, színpadképes, de a hangja nem jó! Inkább hörög meg üvölt, mint énekel!

Azért bírom, de nem örülnék neki, ha ő nyerne! Szerintem már így is ismertté vált, sokan szeretik, és nagy karriert csinálhat, ha akar! Rajta múlik!

2010. nov. 21. 13:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem:) És teljesen mindegy, hogy megnyeri-e az első háromban szerintem benne lesz, és emlékezni fognak a nevére..
2010. nov. 22. 03:15
 4/10 anonim ***** válasza:
kedvencem
2010. nov. 22. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:
A válogatástól kezdve kedvelem. A most szombati előadása fergeteges volt. Azért itt kiderült, hogy énekelni is tud. Fergeteges figura, nagyon drukkolok neki. A mozgására ráfért egy szakértő segítsége, mert így kiderült, hogy nem csak rángatózni tud, hanem táncolni is. Ilyen stílusú előadó nincs ma nálunk, ezért én benne látom azt a bizonyos XFakort.
2010. nov. 22. 16:27
 6/10 anonim válasza:
Hatalmas arc, én csak benne látom azt a bizonyos X-et!!
2010. nov. 23. 13:38
 7/10 anonim válasza:

Egyet mondjatok meg nekem.. Egy ilyen műsorban ahol a HANG a lényeg miért tartanak bennt egy ilyen embert? Egyéniség? ki nem szarja le. Színpadra való? szerintem rohadtúl nem, ha ordítok valami miatt nekem is hasonló a hangom, ha rángatógörcseim lennének és egér fejem lenne még akár fel és léphetnék helyette, senki nem venné észre a különbséget;d

Most őszíntén.. SHODEINDE DORKA! ,Summer Sisters, Non Stop,Szabó Mariann, Wolf Kati és Vastag Tamás hamarabb esett ki mint ez az országot lejárató kis nyomorék. Szerintetek ha külföldiek nézik a magyar x-faktort mit gondolnak? a külföldi x faktor nyertesekből VILÁGSZTÁROK lesznek, Norbiból milesz? semmi, ahogy énekel nem lehet (még magyarul se) érteni amit énekel..

arról meg ne is beszéljünk hogy norbi szétnyílt hangszállal énekel, a műsorban amiután elénekli azt az !!egy!! számot már azután rögtön bereked a hangja, ha ESETLEG koncertezne (remélemnemfog) a második szám után nem lenne semmi hangja..

őszíntén remélem hogy ma kiesik!! :)

2010. dec. 11. 11:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Norbi a legjobb! A kedves előző hozzászóló pedig nem gondolhatja komolyan, hogy itt tényleg a HANG a lényeg.. akkor szerintem teljesen másképp kellett volna összeválogatni a továbbjutó 12-őt.

Wolf Kati valóban jó volt, a többiért azonban egyetlen könnycseppet sem ejtek, mert képtelenek voltak szívből énekelni, vagy legalábbis átadni a mondandót.. Egy jó előadó érzéseket kelt az emberben. A legjobbak pedig olyan megosztó személyiségek, akiket valaki vagy imád, vagy gyűlöl, de semmiképp sem semleges!:)

2010. dec. 11. 14:18
 9/10 anonim válasza:

11:30-as vagyok.

engem shodeinde dorka (boldogság gyere haza) és janicsák veca (most múlik pontosan) is majdnem megsíratott:)

de norbi még csak a közelében sem volt..sőt, egyenesen irritál a hangja:SSS

2010. dec. 11. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:

14:18-as vagyok

Sajnálom, hogy ennyire nem szereted Norbit, ahány ház.. de így is vannak elegen akik szavaznak rá, ha bejutott a 3-ba:)

Dorka számomra semleges, viszont Veca Most múlik..-ja tényleg fantasztikus volt, és nagyon sajnálom, hogy nem jutott tovább.. Remélem így is elboldogul majd a zenei pályán, és hallunk még róla.

Takács Nikolast szívesen kipiszkálnám a döntősök közül:S Inkább ment volna helyette a lány.. Nekem az ő énekstílusa nem jön be, attól a rengeteg remegtetéstől meg hajlítgatástól a falat kaparom:S

2010. dec. 11. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!