Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek van itt Titin...

Szerintetek van itt Titin bugyi? (Bogdányi Titanilla)

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 3. 17:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
29%

10:

Jaj annyira kellett ide is, h vmi büfédiplomás 70 iq-jú feminista idejöjjön felháborodni.

Majd jusson eszedbe ez a kifakadásod, mikor két kávéfőzés között az irodában arról beszèlgetsz az agyhalott kolléganőiddel, h milyen cuky a kockahasú Rodrigo!

jún. 28. 15:57
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 31.

Nagyon el vagy tévedve. Sem az IQ-mat nem sikerült eltalálni, sem azt, hogy miből van diplomám, de még csak a munkámat sem.

De tudod mit? Legyen, bemutatkozom...

32 éves nő vagyok. Kettő szakmám is van. Az egyik a gyógyszertári asszisztens, a másik pedig a csecsemő-és kisgyermekgondozói szak. Végül ezutóbbi lett a munkám, amit nagyon szeretek. 🥰

Vihettem volna többre, igaz. Lehetett volna belőlem akár orvos is, de én úgy döntöttem, hogy ezt választom magamnak. És milyen jól is jártam vele. Tündéri picikékkel foglalkozom, akik szeretnek engem. A kolléganőimmel jól kijövünk, hasonló az érdeklődési körünk. A férjem egy villanyszerelő. Egyelőre úgy vagyunk vele, hogy pár év múlva szeretnénk gyermeket vállalni.

Egyetlen dologban volt igazad velem kapcsolatban, az pedig az, hogy feminista vagyok. Úgy gondolom, hogy nőként alap, hogy kiállok a saját nemem mellett. A férjem is feminista. Egy normális, IGAZI férfi, nem pedig egy olyan butuska agyilag max 10 éves kisfiú, aki sem itt nem tud a nőkről, de csak azért is írkál ruk mindenféle baromságot.

jún. 28. 17:39
 33/41 anonim ***** válasza:
47%

Azért az ennél a kérdésnél is látszik, hogy a feministák legnagyobb ellensége az átlalános iskolás szintű logika, és nem véletlen, hogy nem biológusok vagy mérnökök, hanem általában vmi könnyű, jellemzően humán szakot végeztek.

Nem igazán értem, miért nem a "művésznőn" kérik számon, hogy tárgyiasítja magát (meg úgy általában a nőkön), és miért a férfiakon, akik úgy reagálna erre a képre, ahogy reagálni "kell".

okt. 15. 06:17
 34/41 anonim ***** válasza:

33 természetesen pont, hogy nem látszik.

Azért, mert nem tárgyaiasította magát, csupán egy ruhadarabot húzott fel. A tárgyasítás részét a hapsik csinálják...

okt. 15. 09:40
 35/41 anonim ***** válasza:
47%

34:

:DD

Te vagy a maszatolás és mellébeszélés nagymestere. Pontosan tudod, hogy nem "egy ruhadarabot vett fel", hanem hiányos öltözetben kihívóan pózol a figyelemért, lájkokért.

Erre pedig teljesen normális is érthető reakció ez a kérdés.

okt. 15. 16:14
 36/41 A kérdező kommentje:
35! Örülök, hogy maradt még józan ész és nincs veszve minden remény! :)
okt. 16. 13:56
 37/41 anonim ***** válasza:
36 hát a kommentjeitekben pont az látszik, hogy minden van, csak józan ész nincs.
okt. 16. 19:01
 38/41 A kérdező kommentje:
37. mondhatod a feketére, hogy fehér ameddig csak szeretnéd, de az fekete te pedig hülye maradsz. ;)
okt. 16. 20:10
 39/41 anonim ***** válasza:
38 ez a komment akkor még igaz is lenne, ha én írtam volna neked 🥰
okt. 16. 21:21
 40/41 A kérdező kommentje:
39. Okos enged, rád hagyom, szenvedj csak butus! ;)
okt. 19. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!