Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoknyát vagy inkább nadrágoz vesztek fel szívesebben bugyi nélkül?
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 14:57
2/20 anonim válasza:
Egyiket sem! Mindig van rajtam bugyi.
3/20 anonim válasza:
El hagyom a lakàst mindig van rajtam bugyi.
4/20 Palcsi71 válasza:
Szoknyában, bugyi nélkül még csak csak el bírok képzelni egy lányt. De nadrágban.... szerintem nem a leg kellemesebb viselet lenne 🤔
5/20 anonim válasza:
Szoknyát de leggingset is szoktam bugyi nélkül hordani.
6/20 anonim válasza:
Rendszeresen voltam most nyáron bugyi nélkül, rövidnadrágban. De ha hosszabb utazás lesz vagy ilyenek, akkor veszek fel. Szoknya alá akkor nem vennék fel, ha elmennék randizni egy férfival és szeretném megmutatni neki, hogy nincsen rajtam. Egyébként szoknyához mindig veszek fel
7/20 anonim válasza:
Egyiket sem mindig van rajtam bugyi.
9/20 anonim válasza:
Nekem volt egy bnom aki tényleg soha nem vett fel bugyit.
Kicsit fura volt mikor be nyúltam a nadrágjába és nem találtam a kezemmel a bugyit
Mondom nincs erre monda h ritkán vesz fel
10/20 anonim válasza:
Mindig veszek fel nadrág alá bugyi. Kényelmetlen anélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!