Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire kell attól tartanom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell attól tartanom a jövőben, hogy a nők azt akarják majd velem csinálni szexben, amiket itt egyes pasik írnak, hogy megujazzák a feneküket, felcsatolhatóssal csinálják nekik, stb., ez manapság már alap a csajoknál?

Figyelt kérdés

Tőlem nagyon távol állnak ezek a dolgok, de attól félek, hogy ez valahogy "alap" lett.

Eddig 1 nővel szexeltem, 2-vel pettingeltem.

ma 14:54
A kérdező szavazást indított:
Ez ma már alap, nők többsége szereti ezt.
A többségnek nem jön be.
18 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg szingli vagyok.
ma 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell ebből az oldalból kiindulni. Ez az átlag egy elkülönült szeglete akiknek olyan fétisük van amiről nem mernek beszélni ismerősökkel

A nők inkább a férfi kívánságára csinálnak ilyet

ma 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
12%

2-es szerintem pedig nyugodtan ki lehet indulni, de nem ezt az oldalt kell okolni hanem a hollywoodi médiát, Netflixet stb.

Ma már nem nagyon lehet látni olyan tiniknek szóló filmet amiben ne kerülne elő valami extrém szexuális viselkedés, vagy biszex, bdsm stb.

Amivel alapból nem lenne baj, hiszen fontos h elfogadjunk van ilyen, csak azzal hogy cserébe nincs szexuális felvilágosítás meg úgy kb semmilyen ellenpólius ezért aki ezt nézi az azt hiheti ez a valóság.

Az előző barátnőm pl. teljesen természetesnek vette, hogy prosztatamasszázst csinál és azt mondta az exe el is várta tőle, hogy csinálja. Egyébként az elején majdnem kifutottama világból de végül hagytam neki és jó volt. Szóval nekem is le kellett adnom a gátlásaimból kicsit. De az engem is meglepett, hogy ez egy ilyen természetes, sőt elvárt dolog lehet.

ma 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Lehet ám nemet is mondani,ha valamit nem akarunk,de csak,hogy megnyugtassalak,a nők nagyobbik része sosem akarna pasik s...gébe matatni.Amit itt olvasol,ne abból indulj ki.
ma 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos én is ilyen mocskos disznó nőszemély vagyok, akit izgat, ha foglalkozhat a pasi fenekével bárhogy, akár dughatja is. De nem mondom, hogy alap, nem szakítanék azért, mert valaki nem akarja, vagy ilyesmi. Megbeszélés kérdése. (Hozzáteszem, remélem, te sem várod el a nőktől, hogy minden további nélkül engedjék, hogy seggbe rakd őket.)
ma 15:27
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát, nekem az sem tetszik, ha valakinek ilyen fantáziája van. Mert velem úgysem tudná kiélni a vágyait, szal na.

ma 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Én vettem a feleségemnek ajándékba egy butt-plugot, aztán a következő pillanatban már az én fenekemben volt...

Egyrészt azt hiszem, teljesen fair, hogy elvárja, hogy próbáljam ki én is, ha már ilyen ajándékot kap tőlem. Másrészt amikor megvettem fel sem merült bennem, hogy ez fog történni.

Egyébként egyáltalán nem volt rossz, és kifejezetten hasznos kipróbálni, hogy milyen érzés a nőknek. Azóta persze már sokat használta ő is, de teljesen más így, hogy tudom milyen. Az anális szexhez is máshogy állok mostmár hozzá, pedig sose voltam kifejezetten durva vagy ilyesmi. Különösen talán a legfontosabb tudni, hogy bizony az fájdalmas tud lenni, ha nem hagysz időt az ellazulásra és túl gyors vagy. Ha egy férfi egyszer megtanulja ez milyen érzés az utána valószínűleg sokkal óvatosabb/türelmesebb/odaadóbb lesz a nőkkel, ha anális szexre vagy ilyen játékokra kerül sor.

ma 15:40
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
És mit kezdjek azzal, hogy te gondolatrendőrösdit akarsz játszani? Szerencsére van egy pár ember a világon, akivel meg lehet osztani őszintén, ha valami tetszik, anélkül, hogy rögtön elítélne vagy ki akarná rakni a szűröm.
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
(#5 voltam.)
 10/12 A kérdező kommentje:
#8 Oké. Kívánom, hogy találj olyan embereket. Vagy ha már találtál, légy boldog bele.
ma 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!