Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kérdezem hogy miért tünnek szexinek a lányok tesi órán a suliban? Én szerintem mert jól áll rajtuk fehér fekete alap szín és a popsiuk is nagyobb. Szerintetek tényleg szebbek vagy nem?
Figyelt kérdés
tegnap 18:20
A kérdező szavazást indított:
Szexik
Nem szexik
Nem tudom
23 szavazat
1/6 anonim válasza:
Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
2/6 Lazy Lover válasza:
Mert kevesebb rajtuk a ruha így jobban látszik a formás testük
3/6 anonim válasza:
nm tom en ugy emlexem h mind lapos volt es igy meg csak jobban feltunt
4/6 anonim válasza:
Gondolj bele, régen a lányoknak feszes, testhez simulós, ujjatlan torna dresszben kellett tesizniük. És lent is úgy volt kivágva, hogy a teljes combjuk szabadon legyen, de hátul meg feszesen a popsijuk vonalára tapadt a vékony anyag.
5/6 A kérdező kommentje:
De még emlékszem régebbről mikor suliba jártam akkor még az egyik lánynak olyan nem annyira feszülös cicanadrája volt de mėg emlékszem rá hogy hátulról szexi volt és iskola kör futás közben is mikor a seggére sütöt a nap akkor is átlátszot a nadrágja és látszot a bugyija vagy a tangája
tegnap 21:34
6/6 anonim válasza:
A jó kis békebeli tornadressz... De jó is volt, főleg hetedik-nyolcadikban, meg gimiben, amikor már volt mit nézni a lányokon. Emlékszem, gimiben az egyik csajnak nem igazán volt karbantartva a punciszőre, aztán lógott ki a dresszből mindenfelé. Az új igazgató érkezésével aztán a lányok örömére, a fiúk bánatára a tornadresszt nálunk is felváltotta a póló és a rövidnadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!