Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok tényleg ennyire alap a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tényleg ennyire alap a 15 centi feletti pénisz ?

Figyelt kérdés
Őszintén lányok eddig ahány pasival voltatok, a legtöbbnek 15 centi felett volt ? Nekem 16-17 centi és sok làny mondta hogy milyen nagy meg nagyobbal nem is volt. De tényleg érződött meg látszott hogy nem csak hízelegnek. Viszont itt akárhányszor olvasok ilyen farok méret kérdezős kérdéseket mindenki minimum 16 centiket ír. Most én fogtam ki ilyen jól a csajokat és szinte ritka már a 15 centi vagy az alatt vagy itt sokan kamuznak ? Vagy csak pont olyanok vannak itt fent akiknek az átlagtól nagyobb ?
ma 08:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
5 fiúval voltam eddig. Ebből kettőnek kb 15 cm volt, kettőnek 17 cm és egynek meg 12 cm. Szóval szerintem gyakori a 15 feletti méret.
ma 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

5-6 pasival voltam.

A legkisebb volt 16 cm.

ma 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
A többség kamuzik, jellemzően több centit ráfejelnek a valós méretre. Plusz a barátnőimből meg a kolléganőimból kiindulva már én is elhiszem, hogy a nők jelentős részének nem éppen jó a szemmértéke, szóval sokan be is veszik ezeket a kamukat.
ma 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Fogalmam sincs. 3 ffival kerültem szexuális kapcsolatba. Nem volt nálam sosem mérőszalag, mert nem érdekel a mérete. Nem az a lényeg.
ma 09:18
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
nem
ma 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csak két pasival voltam az első 18+ volt, a jelenlegi 15.

De amúgy nem tudnám ránézésre megállapítani mennyi az annyi

ma 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Igen. Minden páromnak megvolt ekkora (ha két kézzel fogom, és még kilóg, akkor tudom, hogy 15+).

Igen, a lányok ezt mondják neked, mert ezt akarod hallani. Ego táplálás, sok lány csinálja, és meg tudják játszani.

ma 10:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát ez nem szimpla ego táplálás volt, hanem tényleg biztosan igaz volt tőlük ezt tudom.

De nem értem akkor miért mondják hogy 14 centi az átlag méret ha mindenkinek 15+ farka van ? 😂 Értitek. Vagy csak a gyakorin van így ?

ma 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Én férfiként az exeimmel megbeszéltem hogy mekkorák voltak a korábbi partnereik mert érdekelt. Nem mindenki tudott konkrét számokat mondani, de azért az kiderült, hogy 13-14cm volt a leggyakoribb amivel találkoztak.

10barátnőből 3találkozott előttem extra nagy 20centissel, viszont négyen találkoztak extra kicsivel kb 10centissel.

Megjegyzem egyiküknek se volt túl sok partnere.

ma 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!