Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg ennyire alap a 15 centi feletti pénisz ?
Én csak két pasival voltam az első 18+ volt, a jelenlegi 15.
De amúgy nem tudnám ránézésre megállapítani mennyi az annyi
Igen. Minden páromnak megvolt ekkora (ha két kézzel fogom, és még kilóg, akkor tudom, hogy 15+).
Igen, a lányok ezt mondják neked, mert ezt akarod hallani. Ego táplálás, sok lány csinálja, és meg tudják játszani.
Hát ez nem szimpla ego táplálás volt, hanem tényleg biztosan igaz volt tőlük ezt tudom.
De nem értem akkor miért mondják hogy 14 centi az átlag méret ha mindenkinek 15+ farka van ? 😂 Értitek. Vagy csak a gyakorin van így ?
Én férfiként az exeimmel megbeszéltem hogy mekkorák voltak a korábbi partnereik mert érdekelt. Nem mindenki tudott konkrét számokat mondani, de azért az kiderült, hogy 13-14cm volt a leggyakoribb amivel találkoztak.
10barátnőből 3találkozott előttem extra nagy 20centissel, viszont négyen találkoztak extra kicsivel kb 10centissel.
Megjegyzem egyiküknek se volt túl sok partnere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!