Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legelterjedtebb bugyi típus és szín? Lányok nektek milyenből van a legtöbb?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 06:19
1/12 anonim válasza:
Fehérből van a legtöbb,klasszikus alsóneműszín.Fazonra több fajta van természetesen.
2/12 anonim válasza:
Piros normál bugyiból van a legtöbb
3/12 anonim válasza:
Én pont a fehéret nem szeretem, mert azon minden látszik.
6/12 anonim válasza:
Nekem sok kék van, a legtöbb brazil szabású.
7/12 anonim válasza:
Nekem fekete. tanga, és francia.
8/12 anonim válasza:
sztem a tanga a legelterjedtebb, de nekem normálból több van :) fehér, piros, mintásak.
9/12 anonim válasza:
Fehér, fekete és piros. Klasszikus a többsége.
10/12 anonim válasza:
Nekem fekete tangából van a legtöbb. Nagyjából egyforma arányban van világos és sötét bugyim, csak a világosak közt öbb fajta szín van.
Tanga és francibugyit hordok, nagyjából 2/3-1/3 az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!