Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Milyen színű, fazonú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen színű, fazonú bugyi indít be titeket?

Figyelt kérdés

Csak a tanga a jó?

Nekem nem kényelmes mert széles a csípőm. a francia vagy brazil tudom hogy szexi, azt mondjuk szeretem

a sima fazonú, de szexi anyagból nagyon lelombozó látványra?

2023. aug. 10. 00:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Nem a bugyi indít be. Hanem ami benne van.
2023. aug. 10. 00:31
 2/25 anonim válasza:
100%
Piros,fekete
2023. aug. 10. 00:33
 3/25 anonim válasza:

Nem, nem csak az a jó.

Viszont én szeretem ha látom a meztelen feneket így a brazilra szavazok, de nincs semmi baj a sima fazonuval sem.

28/F

2023. aug. 10. 00:41
 4/25 anonim ***** válasza:
79%
Engem a francia indít be, mindegy, hogy milyen a színe.
2023. aug. 10. 00:42
 5/25 anonim ***** válasza:
44%

A tanga nevetséges. Amikor egy cipőfűző a seggedbe ragad annál nincs szánalmasabb.

De egy csipkés francia vagy brazil bármikor begerjeszt.

2023. aug. 10. 00:43
 6/25 anonim ***** válasza:

Engem a nő indít be, abból is a brazil vonal.

[link]

A bugyi csak ápol és eltakar.😉

2023. aug. 10. 06:18
 7/25 anonim ***** válasza:
50%

Brazil, bodyshort és hipster.

Ezek mind seggeltakarósak, szerintem sokkal izgatóbbak mert egy kicsit kinn van belőle a fenék, de a nagy valagnak is jót tesznek!

A fekete az mindig elegáns és szexi, a fehér szűzies de csábító, a barack ízléses és szexi, a narancs/piros szenvedélyes és vadító, a barna visszafogott de annál jobb (akárcsak a fekete), a sárga önfeledt, pozitív és gátlástalan, hideg színek közül a kék és a türkiz ami még beindít.

Valamit kihagytam?

2023. aug. 10. 06:26
 8/25 anonim ***** válasza:
54%
A szín és a fazon számít, meg az aki benne van, az anyagra xarunk.
2023. aug. 10. 06:28
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
Feketével nem lősz mellé az tuti.
2023. aug. 10. 06:29
 10/25 anonim ***** válasza:
69%

Engem pl szingli pasiként elsörban a tangabugyi,az sem baj,ha nagyobb,teltebb popsika,s "tulajdonosa" van benne...

Viszont nem feltétel,hiszen a francia is lehet ugyanolyan sexy,izgató,s akár sejtelmes!

Inkább csak egy a fontos számomra,hogy ne vékony legyen az a lány,nö,hanem inkább teltebb,ducibb,husisabb!

Sajnálom,de nekem ilyen az izlésem,ideálom!!!

Tehát ha lenne ilyen lány,nő,akkor nyugodtan írhat nekem privit,hiszen szívesen beszélgetek,ismerkedem!!!

2023. aug. 10. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!