Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen színű, fazonú bugyi indít be titeket?
Csak a tanga a jó?
Nekem nem kényelmes mert széles a csípőm. a francia vagy brazil tudom hogy szexi, azt mondjuk szeretem
a sima fazonú, de szexi anyagból nagyon lelombozó látványra?
Nem, nem csak az a jó.
Viszont én szeretem ha látom a meztelen feneket így a brazilra szavazok, de nincs semmi baj a sima fazonuval sem.
28/F
A tanga nevetséges. Amikor egy cipőfűző a seggedbe ragad annál nincs szánalmasabb.
De egy csipkés francia vagy brazil bármikor begerjeszt.
Brazil, bodyshort és hipster.
Ezek mind seggeltakarósak, szerintem sokkal izgatóbbak mert egy kicsit kinn van belőle a fenék, de a nagy valagnak is jót tesznek!
A fekete az mindig elegáns és szexi, a fehér szűzies de csábító, a barack ízléses és szexi, a narancs/piros szenvedélyes és vadító, a barna visszafogott de annál jobb (akárcsak a fekete), a sárga önfeledt, pozitív és gátlástalan, hideg színek közül a kék és a türkiz ami még beindít.
Valamit kihagytam?
Engem pl szingli pasiként elsörban a tangabugyi,az sem baj,ha nagyobb,teltebb popsika,s "tulajdonosa" van benne...
Viszont nem feltétel,hiszen a francia is lehet ugyanolyan sexy,izgató,s akár sejtelmes!
Inkább csak egy a fontos számomra,hogy ne vékony legyen az a lány,nö,hanem inkább teltebb,ducibb,husisabb!
Sajnálom,de nekem ilyen az izlésem,ideálom!!!
Tehát ha lenne ilyen lány,nő,akkor nyugodtan írhat nekem privit,hiszen szívesen beszélgetek,ismerkedem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!