Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek van itt Titin...

Szerintetek van itt Titin bugyi? (Bogdányi Titanilla)

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 3. 17:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
75%
20 a probléma az nem az én fejemben van, és a nő pedig nem meztelen.
2023. szept. 6. 07:05
 22/41 anonim ***** válasza:
34%
reggel első dolgod itt bizonygatni a nem létező igazad xd nehogy már az én problémám legyen, ezzel be is fejeztem, pár választ érdemeltél de te menthetetlen vagy, sajnálom talán majd sikerül elfogadnod magad
2023. szept. 6. 16:28
 23/41 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, nincsen rajta, viszont a felső az szerintem valamilyen tangás body lehet, mert az anyag nem pöndörödik fel az aljánál, nekem is van hasonló szabásúm,oldalról nagyjából így néz ki.
2023. szept. 6. 19:27
 24/41 A kérdező kommentje:
Na de kérem a fotóval egyértelműen egy ilyen kérdés kiváltása a cél ez egyfajta provokáció. Ha csak egy picit elfordul valamelyik irányba, az már rögtön tisztázza és egyértelművé teszi, de nem, ő direkt pont így fotózta magát, ezt az előttem szóló utolsó kommentelő, is igazolja a hozzászólásával. De nem én vagy a szexista perverz, mert megfordult a fejemben a kérdés... És teszem hozzá hogy azt milyen borzasztó és aljas, alpári módon tettem. Szörnyű ember vagyok, aki ráadásul kifejezni sem tudja magát. 🥂
2023. szept. 7. 08:38
 25/41 anonim ***** válasza:
49%
24 ne is törődj ezekkel a bohócokkal, patkány világ ez
2023. szept. 7. 21:08
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

24 igen, egy szexista perverz vagy. Ha már egyszer van agyad, akkor használd is. Így is tök egyértelműen látszik a dolog.

Ha a 23-as hozzászólás úgy gondolod, hogy téged igazol.... Nem hiszem. Csak egy ember elmondta, hogy van valami hasonlója, ami kB így nézhet ki oldalról.

2023. szept. 7. 22:21
 27/41 A kérdező kommentje:
Na jó ezen a ponton lezártam ezt a beszélgetést én is. Te komolyan nem vagy normális 26. Te komolyan erre gerjedsz, de én nem teszlek tovább boldoggá.
2023. szept. 7. 22:32
 28/41 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a szexista paraszt ajánlja, minden magát nagyra tartó nőci figyelmébe!

Ez az, amit akkorba becsben kell tartani és tisztelni bennetek. ;)

2023. szept. 8. 14:45
 29/41 anonim ***** válasza:
[link] Itt is csak feltételezni lehet hogy nincs Emilia Ratajkovsky-n bugyi mint ahogy Titin is.
2023. szept. 19. 19:25
 30/41 A kérdező kommentje:

Ez is csak azt támasztja alá, hogy ezek a posztok kattintás vadász jellegűek. Pont azért készülnek így a fotók, hogy beszéljünk róla. Tudjátok ha valaki k****-nak áll, ne csodálkozom, ha megb@$$2@'k!

Megjegyzem Titi esetében nem is értem, hiszen ő nem egy produktum nélkül senki celeb, akinek ilyesféle villantásokra volna szüksége. Gyönyörű tehetség, ettől függetlenül persze örülök a szép látványnak.

2023. szept. 20. 08:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!