Miért kellett megírni hogy Szabó Zsófi egy milliárdossal randizik?Miért kell nekünk erről tudni?
Hűha, akkor szegény Kárpáti Rebeka is kihúzza a gyufát nálad, mert ő a Csíki Sör milliárdos tulajdonosával jött össze. Hogy a fenébe merészelte? :D
Ne vedd magadra, de nevetséges, hogy ennyire felháborodsz azon, hogy mások (akikhez semmi közöd nincsen), hogyan élik az életüket. Nem kell foglalkoznod velük, ott a saját életed.
Van egy YouTube csatornám, ahol többek között utazós videók is vannak, mert szeretem dokumentálni az utazásaimat és mesélni másoknak az élményeimről és az adott kultúráról; kicsit mintha naplót vezetnék, de mégse. Nem azért, hogy mások orra alá dörgöljem, hogy "ha, én kint voltam Thaiföldön két hónapot, te meg nem!", hanem mert szerintem érdekes, és sokan szívesen hallgatnak meg egy olyan kultúráról, egy olyan világról, amiről lehet nem tudnak sokat és ezt számukra élvezetesebb egy magánemberen keresztül hallaniuk, mintha csak Wikipédia cikkeket olvasgatnának. Nincs ebben semmi rossz, de akinek nem tetszik, annak nem kell néznie.
(#6, #8)
Kérdező, elöljáróban megsúgom, hogy senkit sem érdekel, hogy te mit tartasz elfogadhatónak, ahogyan az sem, hogy én vagy bárki más mit tart elfogadhatónak. (Már csak azért sem, mert más emberek másképp gondolkodnak.)
Kifejezetten szerényen szoktam mindig fogalmazni és mindig hozzáteszem, hogy kik és mik segítségével jutottam el bárhova (legtöbbször önkéntes programokon veszek részt, így a videóim részben hirdetések ezeknek az egyébként nagyszerű és segítő lehetőségeknek). Ennek ellenére így is kapok rendszeresen olyan kommenteket, hogy ezért vagy azért milyen rossz vagyok. Ignorálni kell az ilyesmit, akárcsak neked hogy Szabó Zsófi vagy bárki más mit csinál. Nem kell ám időt és energiát fektetni abba, hogy felháborodjon vagy szomorkodj miattuk.
(#6, #8, #16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!