Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kellett megírni hogy...

Miért kellett megírni hogy Szabó Zsófi egy milliárdossal randizik?Miért kell nekünk erről tudni?

Figyelt kérdés
Mivel különb Szabó Zsófi egy átlagos nőnél aki egy butikban dolgozik?Még ha arról írnának hogy melyik színházban játszott milyen szerepet játszott el azt mondom jól van.De miért kell népszerűsíteni az aranyásást?Nincs elég magányos ember még? Nincs még elég nő aki a pénzre hajt?Még több kell?

2023. aug. 8. 11:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
9 görgettem a facebookot és ezt adta ki.Több ezer like,ezer hozzászólás szóval valamit csak kiváltott az emberekből.
2023. aug. 8. 12:11
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Igen, belőled is kiváltott egy nevetségesen érzelmes reakciót.
2023. aug. 8. 12:14
 13/27 anonim ***** válasza:
75%

Hűha, akkor szegény Kárpáti Rebeka is kihúzza a gyufát nálad, mert ő a Csíki Sör milliárdos tulajdonosával jött össze. Hogy a fenébe merészelte? :D

[link]

2023. aug. 8. 12:14
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
Ha te nem írod le akkér én nem is hallottam volna róla, szóval sokkal rosszabb vagy mint ők.
2023. aug. 8. 12:15
 15/27 A kérdező kommentje:
Az utazós képek meg a másik.Felrakja a celeb hogy Dubajban volt nyaralni,az átlagember aki tényleg dolgozik nem abból él hogy mutogatja magát,az meg a Balatonra nem tud lejutni,se ideje se pénze rá.Mintha azt sugallnák hogy az a hülye aki dolgozik és az a nő is hülye lenne aki nem hasznalja ki a szépségét és nem egy pénzes pasival jönne össze.
2023. aug. 8. 12:21
 16/27 anonim ***** válasza:
59%

Ne vedd magadra, de nevetséges, hogy ennyire felháborodsz azon, hogy mások (akikhez semmi közöd nincsen), hogyan élik az életüket. Nem kell foglalkoznod velük, ott a saját életed.

Van egy YouTube csatornám, ahol többek között utazós videók is vannak, mert szeretem dokumentálni az utazásaimat és mesélni másoknak az élményeimről és az adott kultúráról; kicsit mintha naplót vezetnék, de mégse. Nem azért, hogy mások orra alá dörgöljem, hogy "ha, én kint voltam Thaiföldön két hónapot, te meg nem!", hanem mert szerintem érdekes, és sokan szívesen hallgatnak meg egy olyan kultúráról, egy olyan világról, amiről lehet nem tudnak sokat és ezt számukra élvezetesebb egy magánemberen keresztül hallaniuk, mintha csak Wikipédia cikkeket olvasgatnának. Nincs ebben semmi rossz, de akinek nem tetszik, annak nem kell néznie.

(#6, #8)

2023. aug. 8. 12:26
 17/27 anonim válasza:
77%
Nulla az önértékelésed ha egy dubajos poszt ilyeneket vált ki belőled. Dubaj egy tanult, intelligens ember számára szerintem még a top 50-es listára se kerülne fel ahová el akar jutni. Ezek a nők amúgy is pénzért szopni mennek oda nem nyaralni meg városnézni.
2023. aug. 8. 12:30
 18/27 anonim válasza:
32%
16 értem,ha már a pénztárcájuk nem engedi hogy eljussanak külföldi országokba,legalább a neten láthassák milyen az élet Magyarországon kívül.
2023. aug. 8. 12:32
 19/27 A kérdező kommentje:
Az utazós videóval semmi baj nincs ha nem egyfajta dicsekvés akar lenni hogy látjátok milyen helyekre eljutok?Ahová ti soha nem fogtok a minimálbéres fizetésetekből.Ha nem ezt sugallja,akkor számomra ez elfogadható.
2023. aug. 8. 12:36
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, elöljáróban megsúgom, hogy senkit sem érdekel, hogy te mit tartasz elfogadhatónak, ahogyan az sem, hogy én vagy bárki más mit tart elfogadhatónak. (Már csak azért sem, mert más emberek másképp gondolkodnak.)

Kifejezetten szerényen szoktam mindig fogalmazni és mindig hozzáteszem, hogy kik és mik segítségével jutottam el bárhova (legtöbbször önkéntes programokon veszek részt, így a videóim részben hirdetések ezeknek az egyébként nagyszerű és segítő lehetőségeknek). Ennek ellenére így is kapok rendszeresen olyan kommenteket, hogy ezért vagy azért milyen rossz vagyok. Ignorálni kell az ilyesmit, akárcsak neked hogy Szabó Zsófi vagy bárki más mit csinál. Nem kell ám időt és energiát fektetni abba, hogy felháborodjon vagy szomorkodj miattuk.

(#6, #8, #16)

2023. aug. 8. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!