Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szólnál ha lúzer apád...

Képernyőkép kérdése:

Mit szólnál ha lúzer apád meghalna s kiderülne hogy milliárdos volt csak titkolta s radhagyta?

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért titkota?

Az hogy a gyerekére hagyja az elhúnt a vagyonát, az alapértelmezett. Ő azért semmit se kellett tegyen...

2022. nov. 10. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt szólnám: "Nahát, mégse volt akkora lúzer. Kösz, fater! Kár, hogy te nem élvezted ezt a pénzt."
2022. nov. 10. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Buta kérdés, örülnék természetesen. Kapna egy szép síremléket. Amúgy annyira lúzer nem lehetett, ha milliárdos volt.
2022. nov. 10. 13:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Ellene azért tehetett volna.

Azt se derül ki ugye hogy miért titkolta. (Más kérdés hogy én se merném nagydobra ha milliárdos lennék)

Az nem biztos ennyiből hogy nem élvezte ki tudja milyen életet élt miket evett miket bérelt csak nem derült ki minden sőt semmi.

2022. nov. 10. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem főnöknőm járt kis túlzással így. Hosszas betegség után most halt meg az anyja, akiről azt hitte, hogy semmi pénze nincs. Házat, autót már vett az örökségből, most egy saját vállalkozáson gondolkodik.
2022. nov. 10. 13:32
 6/9 A kérdező kommentje:
3 jó akkor lúzernek hitt, általad, esetleg mindenki által akit ismersz lúzernek tartott. így pontos valóban.
2022. nov. 10. 13:33
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
40 múltam. Lehugyoznám a hulláját, amiért eddig hagyott szívni az élettel.
2022. nov. 10. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:
11%
Mért lenne lúzer, úgy tűnik persze, én profi küzdősportoltam több évig, kocsmai bunyó stb, aztán meglepődve láttam, hogy a bicskát 1x zsebből úgy kinyitotta, hogy még meg sem tudtam mozdulni, bár nagyapám is híres volt arról hogy jól bunyózott, csak apám mást sportolt, de ezek szerint a vérünkbe van xd
2022. nov. 10. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha lúzer lenne az apád akkor nem születtél volna meg.
2022. nov. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!