Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a mentséged arra, hogy...

Mi a mentséged arra, hogy lúzer/vesztes vagy? több lenn

Figyelt kérdés

Nekem elég nyomós okom van, adhd figyelemzavarom van, de nem diagnosztizálták kiskoromban, tulajdonképpen néhány éve találtam erről valamit a neten, és így tudtam meg hogy az lehet a bajom.

Most vagyok 33 éves, ami azt jelenti, hogy kiskoromtól kezdve hülyének tekintettek, lehordtak minden bamba, nem normális embernek...

Mivel mindig másra figyelek amire kéne, így még egy egyszerű beszélgetést se tudok lefolytatni sokszor, mert egy idő után teljesen másra figyelek, és a beszélgető partner ezt ugye észreveszi.

Tehát nők, ismerkedés teljességgel kizárva, számomra ez lehetetlen, de nemcsak ez, hanem egy barátság, haveri kör kialakítása fiúkkal, lányokkal.

Jelenleg az van, hogy mindennap bejárok a fos munkahelyemre (gyári szalagmeló), ledolgozom a 8 órát, hallgathatom a szivatásokat, mert igen, nem maradtak el felnőttkorban sem... Aztán hazaesek és gépezek lefekvésig. Aztán másnap minden elölről. Ez egy ördögi kör, amiből nem tudok szabadulni, lehetséges hogy számomra nincs is kiút ebből...

2022. szept. 6. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz gyerekkor: csonka család, alkoholista szülő, szegénység, iskolai b@$ztatás. Stb...

Én is ostoba betanított munkásként tengetem napjaim, meló után gépezés.

2022. szept. 6. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy a koncentrációzavaron lehet szakember segítségével segíteni.
2022. szept. 6. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Még nekem kéne rá mentséget találni? Nem elég nekem hogy végig szopom az életem, és minden olyasmi álom marad, ami másoknak olyan természetes mint a légzés?

Hagyjuk már. Ha mindenképp muszáj lenne megindokolni, akkor azért mert a sors nem szeret. Én semmit nem tettem azért hogy nyomorult legyek, annak születtem és minden igyekezetem ellenére semmi se változott.

2022. szept. 6. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:

2-es: utánanéztem, és a jobbik eset, ha gyerekkor után elmúlik, de ha megmarad felnőttkorban, ugy sokkal nehezebb, és hosszan tartó folyamat, meg erős, pszichoaktív gyógyszerek (hasonló droghoz). Nekem a munka miatt nincs időm ilyenre már ennyi évesen, amugy is rég kiégtem már

Nem tudom hogy létezik-e Isten, de nagyon remélem hogy igen, mivel halálom után (ami lehet, önkezű lesz), számon fogom kérni, konkrétan pofán fogom rúgni, hogy ezt hogy képzelte, hogy egyik embernek minden földi jó megadatik, másik ember meg f@szerdőben szop egész életében...

2022. szept. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!