Milliárdos ismerősöm 30 éves b corsával járkál mert keveset fogyaszt (az autó életveszélyes müszaki állapotban van) ez normális?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 17:16
1/22 anonim válasza:
EZÉRT milliárdos, nem költ értelmetlen dolgokra csak azért, hogy mások irigykedjenek!
2/22 anonim válasza:
Nyilván életveszélyes autóval nem szabad forgalomba menni , lehet jelentened kellene a rendőrségen mert másokat is veszélyeztethet.
3/22 anonim válasza:
Gondolom, NEM életveszélyes, csak a kérdezö szerint
4/22 anonim válasza:
Mi a baja az autónak, ami miatt annyira életveszélyes? Pontosabban.
5/22 anonim válasza:
Na most akkor életveszélyes vagy nem?
6/22 anonim válasza:
A kérdezö irigy, az autó meg csak 30 éves
7/22 anonim válasza:
Nem normális. Az ember lehet takarékos, szerény vagy pénzügyekben tudatos, de ha milliárdokkal a zsebében 200 ezer forintos autót vezet, ott valami baj van a fejében.
8/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá irigy az egyik legjobb barátom, csak egyszerűen nem tudom megérteni ,hogy miért kell egy olyan autoval közlekednie amit megevett a rozsda kopottak a gumik nem fog egyenletesen a fék és néha keresztbe ál vele a forgalomba..
2023. márc. 13. 17:39
9/22 A kérdező kommentje:
És van neki normális autoja de az sokat fogyaszt ( 9l/100km) egyszerűen nem értem ,hogy lehet magával ilyen szarrágó
2023. márc. 13. 17:41
10/22 anonim válasza:
8-ra:
Akkor műszaki vizsgán hogyan megy át?
Erre válaszolj, te kis troll!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!