Miért kellett megírni hogy Szabó Zsófi egy milliárdossal randizik?Miért kell nekünk erről tudni?
És már az is kiderült, hogy idős(ebb) :D
Nem értem az ilyen cikkeket, semmi konkrétum, hogy xy-nal jár, stb. Csak ilyen rébuszok. Így még inkább értelmetlen az egész.
Nem értem, hogy neked miért nem édesmindegy, hogy kiről és mit írnak; megnyugtatlak, az emberek 99,99%-ára semmilyen hatással nincs Szabó Zsófia vagy bármilyen más híresség vagy celeb élete.
Nem emiatt lesznek "aranyásó" nők (akik egy nagyon szűk réteg) és nem emiatt leszel magányos (aminek nyilván megvannak az okai).
Ha ennyire zavar, akkor ne olvass ilyesmit. Istenem, egy ismerősömre emlékeztetsz, aki privát üzenetekben azzal zaklatott, hogy mégis miért teszek ki utazós képeket az Instagram oldalamra, amikor tudom, hogy ezt sokan nem engedhetik meg maguknak. Ha nem tetszik, ne nézd.
(#6)
Ha velezlen elkapnak vmi náthát es 37 fokosak azt is irják minden celebrol, hogy irhassanak valamirol.
Neha en azon akadok ki hogy semm hirtartalma nincs semminek.
Vagy kiirják pp hogy megvan a kulknleges neve valaki szuletendő gyerekének. Erre ha a cikkre megyek ott is ugyanennyit irnak csak. A nevet meg nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!