Hallottatok már arról a teóriáról, amely szerint Paul McCartney meghalt 1966-ban?
Igen, hallottam. Én nagy kedvelője vagyok az összeesküvés-elméleteknek, de ez nettó baromság. Ha igaz lenne, nem engedték volna az együttesnek, hogy efféle rajongók által megfejthető jelekkel tömjék tele a dalaikat és az albumborítóikat.
Az sem létezhet, hogy amikor McCartney meghalt, akkor rögtön találtak a helyére egy UGYANOLYAN embert. A kinézet még okés, mert állítólag egy McCartney hasonmás-verseny győztese lett az állítólagos utód, de hogy rögtön ugyanolyan hangja legyen, és ugyanúgy játsszon a hangszerein is, az képtelenség.
És természetesen a másik három tag, még hosszú éveken át sikeresen megőrizte ezt az 1966-os titkot.
Hogy a Queen ugyan ezt a kérdést miért nem tudta így megoldani?
....Elvis meg azóta is bujkál valahol.....
Én is hallottam.
Hatalmas baromság.
Egyetértek az előttem hozzászólókkal.
Vadászgattam a netten Paul McCartney fotók után és sok száz képet megnéztem.
Találtam szemből kettő képet, kb. 1962 és 1990-ből, amit egymás mellé raktam, megjegyezném csak Paint-al.
Amennyiben nem manipulálták ezeket a képeket a hasonlóság látszik az öregedési folyamatok ellenére is.
Itt található a kép: [link]
Festőművészkén mondhatom, anatómiailag is ugyan az a két koponya. A fülek is ugyan azok, még ha idővel változnak is valamit. A felvételek szögei nem teljesen egyeznek és a kor végett is van némi kicsi különbség, itt-ott. Ahhoz, hogy valaki ennyire hasonlítson vagy egypetéjű ikreknek kellene lenniük vagy photoshoppolták szinte az összes képet a netten.
Műtétileg meg lehetetlen lenne, hogy ennyire egyezzen a két fej.
Magam is zenélek különböző hangszeren (zongora, stb...), több mint 40 éve és balkezes is vagyok. Valóban úgy gondolom, még ha le is akasztanak egy kiköpött ugyanolyan embert, de hogy balkézzel gitározzon és zenét szerezzen még napjainkban is, ének hangja is megegyezzen?... Ennek menyi a valószínűsége hogy még rá is akadtak? Nulla! Vannak dolgok amik nem változnak még az idővel sem. Ujjlenyomat, retina, szokásaink, stb...
Azok az oldalak ahol összeesküvés elméleteket gyártanak, ott mindig a photoshoppra hivatkoznak.
Feltehetően ezeknek a képeknek nagyrészüket ők készítették.
Tegnap találkoztam Miskolcon Chaplinnel.
Bár azt mondta, hogy nem ő az, de én azonnal fölismertem, a kalapjáról és a sétapálcájáról.
Csak tudnám miért tagadta le?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!