Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hallottátok a hírt amely...

Hallottátok a hírt amely megrázta a testépítő közösséget?

Figyelt kérdés
Ma 3:56-kor betörtek a Scitec proteinfalvi raktárába fegyveresek, a biztonsági őrököket lefegyverezték, szerencsére szabad engedték őket az anabolikus kapun át. A rablók négyen voltak, s vélhetően mindegyik MuscleShocker3000 típusú fehyvert viselt, ami közvetlenül az izmokból vonja ki a fehérjét, amellett, hogy áramütést okoz. A rablók egy piros IFA teherautóval menekülnek és egy tonna ZÖLD JUMBO táplálékkiegészítőt zsákmányoltak. A szakértők szerint a rablás összeköthető CT Fletcher világbajnok bicepszezővel, aki jelenleg is szökésben van, mivel elítéltek, azzal a váddal, hogy téves információkat közölt a tréningezés módszertanáról, többek között arról is, hogy nincs túledzés. Az ORFK Gáspár Győző valóságshow hős, celeb-gyúrós-detektívet bízta meg a nyomozás vezetésével és a tettesek kézre kerítésével. Mi a véleményetek?

2016. márc. 12. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Most vagy Te nem vagy vicces, vagy nekem nincs humorérzékem (ezt mondjuk már többen is mondták). Ezen most nevetni kellene?
2016. márc. 12. 18:58
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Az hogy nem tudom hogy sirjak vagy nevesek a vicceden
2016. márc. 12. 18:58
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen, próbálok humorozni. De sikertelenül. :D
2016. márc. 12. 18:59
 4/16 anonim ***** válasza:
Én felröhögtem az anabolikus kapus részen. :)
2016. márc. 12. 19:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Na akkor csak ért valamit :D
2016. márc. 12. 19:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Az hogy ez egy kacsa hír. Gáspár Győző detektív úr a menszpfizikszre készül, ezért nincs ideje holmi Vörös Zoli féle fuavtópor után kajtatni. Szóval fake.
2016. márc. 12. 19:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Ebből lehetett volna viccesebbet csinálni de nem rossz;).
2016. márc. 12. 19:06
 8/16 anonim válasza:
Szerintem egész jó volt a mostani szar trollkodásokhoz képest
2016. márc. 12. 19:09
 9/16 anonim válasza:
47%
Szerintem rohadt jól megírtad. :D
2016. márc. 12. 19:14
 10/16 A kérdező kommentje:

Áh, köszi srácok.

Amúgy a Men's Physique csak fedőakció volt.

2016. márc. 12. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!